Sinusta pidetään huolta

Murhe kuuluu jokapäiväiseen elämäämme. Murehdimme joko menneisyyttämme tai nykyisyyttämme, pystymme pelkäämään jopa tulevaisuutta.

Murhe kielii siitä että jotain on vinossa: meillä on liian vähän tai liian paljon. Emme ole sellaisia kuin haluaisimme, eivätkä toisetkaan ole.

Pysähdy hetkeksi tähän: Jeesus kehottaa ja jopa lempeästi käskee lopettamaan murehtimisen. Ne eivät ole vain kauniita sanoja, jotka joku toinen voi omistaa itselleen. Jeesuksen pyyntö on tarkoitettu juuri sinulle.

Jeesus opettaa, että meistä pidetään hyvin tarkkaa huolta. Ajattele, että meidän jokainen hiuskin on laskettu.

Murhe on voima, joka lamauttaa. Siinä on aina mukana aimo annos epäuskoa. Jeesus tahtoo meidän vaihtavan sen uskoon ja luottamukseen.

”Teidän Isänne kyllä tietää”. Voimme olla varmoja, että Hän tietää nykyiset ahdinkomme ja murheemme. Mitä jos luopuisimme huolistamme ja ottaisimme Jeesuksen sanat todesta? Mitä jos meistä todella huolehditaan suurella rakkaudella?

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.