Jumala on Jumala

Jumala on Jumala. Hän voi tehdä mitä vaan. Hän voi istuttaa. Repiä pois. Istuttaa uudelleen. Hän voi rakentaa. Hän voi purkaa. Hän voi siirtää minut sivuun. Hän voi käyttää ihmistä, jota minun mielestäni ei voi. Hän voi armahtaa sitäkin, jota minä en voi. Jumala on Jumala. Hän ei toimi minun odotusteni mukaan. Mutta hän kyllä tietää mitä tekee. Ei hän huvikseen roikkunut ristillä. Ei hän rakasta vain sanoilla.

(Iiris)

42427556_1838740939572331_1518459629934215168_n

Yksi ajatus artikkelista “Jumala on Jumala”

  1. Ihana luku. Kyllä Jumala on niin paljon enemmän ja niin paljon suurempi kuin mitä me osaamme kuvitella. Tuskin me tässä elämässä opimme ymmärtämään kuin murto-osan Kaikkivaltiaasta. Ja Hän rakastaa meitä, se on ihmeellistä ja täyttää sydämen ilolla.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: