Kaipaatko janon sammuttajaa?

”Jeesus sanoi heille: `Minä olen elämän leipä. Sille, joka tulee minun luokseni, ei koskaan tule nälkä, ja sille, joka uskoo minuun, ei koskaan tule jano.” (Joh. 6:35)

Vaikka olemme jo kerran tulleet Jeesuksen luokse, on meillä niin monin tavoin sielun nälkä ja jano. Olemme pelastettuja mutta silti etsimme sisäistä tyydytystä erilaisista asioista. Ja ihmissuhteista.

Olemme tainneet erehtyä Jeesuksen sanoista? Hän ei nimittäin sanonut, että ”joka on kerran tullut”. Hän sanoo: ”joka tulee ja joka uskoo.”

Uskon Jeesuksen vetävän meitä sanoillaan päivittäin Hänen luokseen. Olen varma, että Hänellä on todella sellaista ruokaa ja juomaa, joka voi tyydyttää sisäisen kaipauksemme.

Me kuljemme janoissamme sinne, missä uskomme löytävämme janon tyydytyksen. Miten usein vihollisemme osoittaakaan meille muita kaivoja! Kun ne särkyvät, olemme omassa tarvitsevuudessamme enemmän ”kuulolla” Jeesuksen hiljaiselle kutsulle.

Kun siis sielusi on tyhjä ja huutaa kipeää kaipausta, anna kaipauksesi Jeesukselle. Pyydä Häntä täyttämään elämääsi Hänen täyteydellään. Älä tyydy etsimään Häneltä elävää vettä vain tänään, vaan jatka etsintääsi myös huomenna. Etsi Häntä joka päivä. Siihen kaipaukseen vastataan.

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.