Sinä olet tärkeä!

”Minä olen viinipuu, te olette oksat” (Joh. 15:5).

Jeesuksen opetuksen mukaan me tarvitsemme Häntä Jumalan tahdon toteutumiseen elämässämme. Olemme riippuvaisia Hänen voimastaan, rakkaudestaan ja armostaan.

Mutta oletko koskaan ajatellut, että Jeesuksen Viinipuu-vertauksessa on ulottuvuus, että Jeesus on riippuvainen jokaisesta kristitystä? Miten viinipuu saisi aikaan hedelmiä, jos sillä ei olisi oksia?

Jeesus tahtoo vakuuttaa meille, että olemme Hänelle yhtä tärkeitä kuin Hän on meille. Hän ottaa omakseen tyhjyytemme, heikkoutemme ja saamattomuutemme ja lahjoittaa oman täyteytensä.

Mehevä runko ylhäällä taivaassa – kuiva oksa täällä maan päällä. Siltä sen monesti tuntuu. Mutta ajattele, että taivaallinen viinipuu tahtoo juuri tänään täyttää sinut kaikella ravinnollaan. Sinä olet se oksa, jonka kautta Hän tahtoo koskettaa kärsivää maailmaa.

Olet tärkeä. Olet Jeesuksen oma ja Hän tahtoo elää sinussa ja kauttasi myös toisille. Hän luo sinussa hedelmää, joka kirkastaa Isää.

One thought on “Sinä olet tärkeä!

  1. Mielenkiintoinen näkökulma. Tuolta kantilta ei asiaa ole todellakaan tullut ajateltua, mutta siihen tyyliin kylläkin, että kuiva oksa alhaalla…

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.