Yksi ajatus artikkelista “Et mahdu”

  1. Hei. Kiitos havainnollistamisesta, vaikka se liikkuminen vähän häiritsikin. Toisaalta ankkuri tuo minulle mieleen kuvan korusta jossa on sydän risti ja ankkuri. Muistelen että ankkuria käytetään toivon esikuvana. Kristus on ankkuri, johon me olemme kiinnittyneet. Eli jotenkin tuo ankkuri toi tässä esimerkissäsi vähän ristiriitaisia ajatuksia…. Toisaalta tuo esimerkki oli hyvä kuva siitä vajoamisesta ilman sitä poijua, ilman Jeesusta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: