6 vastausta artikkeliin “Viimeinen armonkahvila?

 1. Samassa veneessä olemme mitä olemme, särkynyt on joillekin reppana, mutta Jeesukseen uskoville tie joka on kuljettava, tuntuu miltä tuntuu ja usein ei oikein jaksaisikaan.
  Kiitos Jaakko matkaseurasta joka lohduttaa meitä kuulijia.

 2. Hei Jaakko. Olen kokenut paljon samaa kuin sinä, joten Jaakko sinun aito, teeskentelemätön kertomus normi arkielämästä tuo kovasti lohtua. Monella uskovalla ei ole olevinaan huolehäivää ja totuus on kaikkea muuta. Mutta nämä on kiellettyjä puheenaiheita. Jatka Jaakko, omaan tahtiisi. Ilman ulkonäkö tai muita paineita, olet komea mies lippikselläkin. Se ei ole kuitenkaan olennaista, vaan antamasi sanoma. Siunausta sinulle ja perheellesi.

 3. Olet rukouksissani, Jatka siis ilman mitään paineita.
  Häpeästä on vaikea päästä eroon, mutta oon huomannut että kuitenkin omana itsenäni olen hyväksytty ja ne jotka eivät hyväksy saavat siirtyä syrjään hetkeksi.

 4. Jaakko älä vaan lopeta näit Armon kahviloita. Olen itse seurannut näitä puolen vuoden ajan ja saanut paljon rohkaistua itsekin rikkinäisenä.
  Olen lähettänyt myös ystävälleni, joka on rikki monella tapaa. Hän on saanut paljon apua ja rohkaisua. Tiedän monia, jotka kokevat samoin.
  Jumala on kutsunut sinut puhumaan häpeästä ja muista vaikeista teemoista, joista kukaan muu ei rehellisesti puhu. Olet uskaltanut laittaa itsesi likoon. Jatka, olet Jumalan käytössä monia lohduttaen.
  Kiitos Jaakko
  Siunattua kesää sinulle ja perheellesi!

 5. Älä katso sitä, missä sinä olet epäonnistunut, vaan katso sitä missä Kristus on onnistunut.
  Kuule Jaakko, kristityksi tuleminen on syntiseksi tulemista.

  Pidä kiinni kutsumuksestasi ja luota Jeesukseen. Juuri ennen tämän videon katsomista ajattelin, että siinä on mies, jossa näkyy Jeesuksen kasvot.

 6. Musta on ihana kun olet niin aito ja “tavallinen” , et puhu jostain ylhäältä kaikkitietävänä ja _voipana vaan samalta tasolta kun useimmat täällä elämässä räpiköivät ihmiset. Ja olen kyllä vahvasti sitä mieltä että sellainen ihminen jolla on paljon vastoinkäymisiä ja haasteita elämässä osaa ihan eri tavalla olla empaattinen ja ymmärtäväinen muita ihmisiä kohtaan kuin ihminen jolla on elämä mennyt suht tasaisesti ja hyvin ilman suurempia kommervenkkejä. Toivon todella että tämä ei ole viimeinen Armon kahvilasi vaan jatkaisit tulevaisuudessakin näitä spontaaneja lähetyksiäsi. Nim. “Yksi elämässä räpiköivä kahvikissa”

Kommentoi tätä julkaisua

%d