Paikka minullekin

”Hän kaitsee laumaansa paimenen lailla. Hän kokoaa karitsat käsivartensa turviin ja kantaa niitä sylissään, johdattelee imettäviä lampaita” (Jes. 40:11).

En jaksa seurata sinua. Olet kuljettanut liian kuivia teitä, olen nääntynyt.

Anna minä pysähdyn tähän. Jätä minut ja keskity laumaasi. Ei hätää – niin minulle on tehty ennenkin.

”Etkö tiennyt, että aikuinenkin saa olla pieni ja avuton? Minä en ole kutsunut sinua mittaamaan omia voimiasi vaan lepäämään Sylissäni”

Mitä se tarkoittaa?

”Mitä pieni lampaanpoikanen tekee? Se on itseään suuremman sylissä. Joskus paahteen sattuessa se saattaa nähdä vain matkan varrelle sattuneen erämaan tai tuntea kuivan kitalaen. Silloinkin se on paimenen sylissä ja siitä pidetään huolta”

Johdattele tänään Herra Jeesus Kristus meitä pieniä imeväisiä. Puhu meille kielellä, jota ymmärrämme. Rakasta meidät uskoviksi ja ihmisiksi.

One thought on “Paikka minullekin

  1. Kiitos taas Jaakko 💐
    Elämä on enimmäkseen erämaata ja juuri silloin tarvitessamme eniten Hyvän Paimenen apua ja suojelusta – yritämme piiloutua Häneltäkin (tiedostamatta tai tieten). Joten rukoukseni on Herra anna uskoa toivoa ja rakkautta ❤️🙏🏼
    Siunattua viikonloppua ja heleätä heinäkuuta ❣️

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.