Yksin armosta ry:n tiedote 7.3.2023

Jaakko ja Iiris Pirttiahon eroprosessi ja asumusero ovat saaneet suuren huomion sosiaalisessa mediassa ja ovat aiheuttaneet kohtuuttoman määrän yhteydenottoja.

Olemme Yksin armosta ry:n hallituksena työnantajana vastuussa toiminnanjohtajamme Jaakko Pirttiahon työn määrästä ja sen kuormittavuudesta.

Jaakko ei ole halunnut julkisesti lähteä käsittelemään elämäänsä eikä parisuhteensa päättymiseen johtaneita syitä. Toiminnanjohtajamme on kertonut olevansa saamastaan palautetulvasta ja lukemattomista kyselyistä erittäin uupunut. Hän on toivonut saavansa voida keskittyä kutsumuksensa ytimeen, mutta ennen kaikkea ajatella sekä omaa että lastensa jaksamista. Lapset ovat olleen julkisuuden passiivisia uhreja.

Olemme päättäneet Jaakko Pirttiahon pyynnöstä laittaa hänet väliaikaiselle tauolle suurta huomiota saaneista julkisista vastuista, jotta tilanne rauhoittuisi ja kaikki osapuolet saisivat aikaa ja tilaa toipua. Hän jatkaa edelleen yhdistyksemme toiminnanjohtajana muuttuneilla työtehtävillä.

Yksin armosta ry jatkaa toimintaansa yhdistyksessä olevien henkilöiden työnäyn mukaisesti, joka on löytää seurakuntien ulkopuolelle jääneitä ihmisiä ja saattaa heitä olemassa oleviin seurakuntiin ja niiden tarjoaman avun piirin.

Jaakko on mukana Yksin armosta -blogin ja yksinarmosta.fi -nettisivujen sisällön tuottamisessa. Hän on myös voimiensa mukaan opettamassa internet-sivultamme löytyvillä Korjaustilassa -verkkokursseilla.

Mielestämme Jaakko Pirttiahon opetus ja elämä on linjassa koko hänen aikaisemman elämänsä kanssa. Hänen opettamansa Kristuskeskeinen -sanoma on vahvistunut vuosien varrella.

Yksin armosta ry

Mia Kujala
hallituksen puheenjohtaja

Jarkko Posti
hallituksen varapuheenjohtaja

2 vastausta artikkeliin “Yksin armosta ry:n tiedote 7.3.2023

  1. Jaksamista sinulle Jaakko! Olkoon Herra kanssasi ja kaikkesi! Sinua siunaten.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: