Seurakunnille

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta erityisesti ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.

Pidän opetuksia ja opetussarjoja Raamatun kirjoista ja henkilöistä sekä eri teemoista.
Tarjoan seurakunnille luentosarjoja mm. seuraavista aiheista:
– Evankeliumi särkyneille (1-3 opetusta)
– Pyhitys – taakka vai helpotus (1-3 opetusta)
– Elämä armon varassa

Minua saa pyytää opettamaan Raamattua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin. Ota yhteyttä: jaakko.pirttiaho@sana.fi

Esittelytekstiehdotuksia:

Jaakko Pirttiaho on jyväskyläläinen puun alle jäänyt entinen poliisi, joka haluaa puhua evankeliumin ja armon sanomaa kaipaaville, erityisesti särkyneille, itseensä ja ehkä Jumalaankin pettyneille ja paikkaansa seurakunnassa etsiville. 

Jaakon opetuksen keskeinen sanoma on meitä rakastava ja etsivä Kristus, Hyvä Paimen ja Vapahtaja ja Hänen armonsa. Näistä teemoista hän kirjoittaa myös blogissaan Yksin armosta – Ihmisen kokoisia ajatuksia elämästä ja Jumalasta. Blogi löytyy osoitteesta http://www.yksinarmosta.fi.

Jaakko Pirttiaho on julkaissut viisi kirjaa, joista uusimmat tänä keväänä ilmestynyt Askelmerkkejä -päivähartauskirja ja viime vuonna ilmestyneet Rakkaat Raajarikot sekä runokirja Löydä minut takaisin. Keväällä 2020 ilmestynyt Danielle Miettisen ”Juokse, Jaakko, juokse!” kertoo Jaakon elämäntarinan.

*****

Elämä ei aina toteudu niin kuin toivomme. Olosuhteet, valintamme tai toisten tekojen seuraukset voivat särkeä unelmamme. Särkyminen voi kuitenkin olla uuden alku.

Jaakko Pirttiaho on saanut kokea tämän kirjaimellisesti. Runsas kymmenen vuotta sitten trombin kaatama mänty murskasi nuoren perheenisän selän ja urahaaveet poliisina. Aluksi oli epävarmaa, jääkö hän edes henkiin tai käveleekö enää koskaan. Kipujen ja pitkän toipumisen keskellä hän kohtasi Jumalan armon uudella tavalla. 

Työ poliisina jäi ja uusi palvelutehtävä avautui raamatunopettajana ja julistajana. Tätä nykyä hän toimii Kansan Raamattuseuran työyhteydessä.

– Haluan puhua Jumalan armosta niin, että jokainen ihminen voi omistaa sen. Tahdon kertoa Kristuksen rakkaudesta ahdistuneille, särkyneille ja häpeän kahlitsemille. Jokainen rikkinäisyytensä kanssa kamppaileva on Jumalalle sanomattoman arvokas.

Jaakko Pirttiaho pitää opetussarjoja Raamatun kirjoista sekä Raamatun henkilöistä tai eri teemoista. Opetussarja Evankeliumi särkyneille on koskettanut monia.  

Jaakko Pirttiaho on julkaissut viisi kirjaa ja hän ylläpitää blogia Yksin armosta.

Kirjat:  Armo Kadotettu aarre (2006), Säröistä loistava kirkkaus (2019), Rakkaat raajarikot ja Löydä minut takaisin (2020) ja Askelmerkkejä 2021.
Danielle Miettinen ”Juokse, Jaakko, juokse!” (2020).

Yksin armosta -blogi, yksinarmosta.fi

Kuvia: