Esittely

Olen Jaakko Pirttiaho Jyväskylästä; puun alle jäänyt entinen poliisi sekä ja nykyinen Kansan Raamattuseuran raamattukouluttaja sekä kahden pienen pojan isä. Aiemmin olen ollut hengellisessä työssä sekä Evankeliumin Opintoyhdistyksessä että Suomen Raamattuopistolla. Tässä blogissani kirjoitan ihmisen kokoisia ajatuksia elämästä ja Jumalasta. Vaimoni Iiris kirjoittaa blogiin runoja ja Mia Kujala kuvittaa blogitekstejä ja vastaa blogin teknisestä toiminnasta.

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.

Minua saa pyytää opettamaan Raamattua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin. Ota yhteyttä.

Haluan sydämestäni kutsua sinua mukaan työhöni. Hengellinen työ ei ole koskaan yksin puurtamista eikä yhden tai kahden ihmisen show. Se on aina lukuisten ihmisten yhteistyötä. Siispä kutsun sinua mukaan tukiryhmääni! Pienelläkin taloudellisella tuella on merkitystä työn jatkumisen kannalta. Ja rukouksella voit olla työssä mukana mitä aktiivisimmalla tavalla.

Lähettäjille haluan kertoa työkuulumisista kuukausittain. Tehdään työtä yhdessä! Tervetuloa ja kiitos!

Haastattelujani

Uskon askeleita -ohjelma 20.5.2019 kuunneltavissa ohjelman arkistosta
Jaakko kertoo vammautumisestaan myrskyn keskellä sekä miten elämän murjomana julistajana hän sai ajatuksen alkaa kirjoittaa yksin Armosta blogia.

Jippu ja Ihmisen ääni -ohjelma 23.2.2019 kuunneltavissa Radio Dein sivulta

(Kuva: Radio Dei)

Armosta ja särkymisestä

Kuuntele, katsele tai lue tarinani:
MyStory.me: Armosta ja särkymisestä

Trombi murskasi poliisin luulot itsestään

”Kun trombi paiskasi suuren männyn poliisi Jaakko Pirttiahon hartioille, hänen selkärankansa murskaantui. Samalla murskaantui kuvitelma, että pelastus on ihmisen ja Jumalan yhteistyötä.”

Lue koko juttu: Trombi murskasi poliisin luulot itsestään, Seurakuntalainen 11.1.2017

Evankeliumi ei asu meissä itsessämme

”Kangasniemen seurakunta on aloittanut tänä syksynä Yksin armosta -illat, joissa Jaakko Pirttiaho avaa kuulijoille evankeliumien tekstejä. Illat saivat alkunsa keväällä pidetystä Alfa-kurssista, jonka kävijät toivoivat jatkoa raamattuopetukselle. …
…Kun kuulija rohkaistuu Raamatun äärelle, hän muistaa evankeliumin tärkeimmän sanoman, jonka pohjalta illatkin ovat saaneet nimensä: me pelastumme yksin armosta.”

Lue koko juttu: Evankeliumi ei asua meissä itsessämme, Seurakuntalainen 22.11.2017