Yksin armosta ry

– hengellinen kynnysmatto

Vuosien mietinnän jälkeen olemme nyt rekisteröineet Yksin armosta -toimintamme omaksi yhdistykseksi!

Miksi? Haluamme yhä vahvemmin olla etsimässä ja auttamassa ihmisiä, jotka kokevat olevansa kristillisten yhteisöjen ulkopuolella. Kerromme Jeesuksen ehdottomasta armosta ja rakkaudesta, joka nostaa syvimmästä suosta kenet tahansa.

Toimimme sosiaalisen median kanavissa eli Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa sekä luennoimme eripuolilla Suomea.

Miellämme järjestömme kuin hengelliseksi kynnysmatoksi. Emme halua kilpailla muiden järjestöjen ja seurakuntien kanssa, vaan tuomme löytämiämme ihmisiä niiden yhteyteen ja avun luo. Pyrimme järjestämään meille elämän kolhimille myös vertaistukiryhmiä, kuin sairaalaosastoja, joiden jälkeen tarkoitus on ohjata ihminen paikallisen seurakunnan toimintaan.

Jos koet työmme merkitykselliseksi ja haluaisit olla sitä tukemassa sekä kuulla työmme kuulumisia, voit liittyä lähettäjäksi. Lue lisää

Voit liittyä myös yhdistyksemme kannattajajäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen!

Jaakko Pirttiaho
toiminnanjohtaja, Yksin armosta ry
blogisti, raamatunopettaja, kirjailija

Olen Jaakko Pirttiaho Jyväskylästä; puun alle jäänyt entinen poliisi ja nykyinen raamatunopettaja, blogisti ja kirjailija sekä kahden pojan isä. Aiemmin olen ollut hengellisessä työssä Evankeliumin Opintoyhdistyksessä, Suomen Raamattuopistolla ja Kansan Raamattuseuralla. Nyt työni jatkuu Yksin armosta -yhdistyksemme toiminnanjohtajana.

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta erityisesti ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.
Haastattelujani

Minua saa pyytää opettamaan Raamattua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin. 
Seurakunnille

Eija Porspakka
opetus- ja kohtaamistyö

Iloitsen erilaisista ihmisistä, tarinoista ja paikoista. Parhaimmat läksyni olen oppinut epätasaisella ja karikoissa. Syöpäsairauden, lukuisten leikkausten ja hoitojen keskellä näin elämän haurauden ja kauneuden. Ja juuri niissä vaiheissa kohtasin tärkeimmän – henkilökohtaisen pelastuksen ja armon. Elämäni timantteja ovat Jeesus, perhe ja ystävät.

Kutsuni on pysähtyä, olla vierellä ja kannustaa kohtaamiani ihmisiä juuri niissä elämän tilanteissa, joissa he ovat. Haluan rohkaista rinnalla kulkijaa näkemään itsensä ainutkertaisena, upeana kokonaisuutena (keho-sielu-henki). Työni koostuu sekä verkossa että kasvokkain tapahtuvasta opetus- ja kohtaamistyöstä; erilaisten tapahtumien, tilaisuuksien ja kurssien järjestämisestä sekä  sisällön tuottamisesta.
Eijan tarina, osa 1 ja Eijan tarina, osa 2

Pidän luentoja ja kursseja sairauden, kriisin ja elämänmuutoksen kohdanneille ihmisille.
Seurakunnille

Mia Kujala
puheenjohtaja, Yksin armosta ry:n hallitus
ja nettisivujen ja some-kanaviemme päivittäminen sekä tekninen
ylläpito

Olen ollut vuodesta 2014 mukana Jaakon Yksin armosta -työssä. Olin pitkään kipuillut ja rukoillut oman paikan löytymistä Jumalan valtakunnan työssä. Tässä olen saanut löytää sen Jumalan juuri minulle valmistaman paikan, jossa voin palvella omilla vahvuuksillani, mutta myös heikkouksieni kanssa, yksin armosta.

Jarkko Posti
varapuheenjohtaja, Yksin armosta ry:n hallitus, sekatyömies

Tutustuin Jaakkon kesällä 2022 ja olen auttanut yhdistyksen perustamiseen ja käytäntöihin liittyvissä asioissa.

Mielikirjani on Pimeä Yö, Ristin Johannes.

Riitta Willman
hallituksen jäsen

Välillä kirjoittelen runoja ja niitä julkaistaan sivustolla. Tutustuin Jaakkoon vuosi sitten, ystäväni Eijan kautta.

Jokaiselle meille on Herra antanut oman tehtävän, minä astuin rohkeasti  siihen. Saan palvella Herraa juuri tällaisenaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: