Yksin armosta ry

– hengellinen kynnysmatto

Vuosien mietinnän jälkeen olemme nyt rekisteröineet Yksin armosta -toimintamme omaksi yhdistykseksi!

Miksi? Haluamme yhä vahvemmin olla etsimässä ja auttamassa ihmisiä, jotka kokevat olevansa kristillisten yhteisöjen ulkopuolella. Toimimme sosiaalisen median kanavissa eli Facebookissa, Instagramissa, ja esimerkiksi Youtubessa ja luennoimme eripuolilla Suomea. Kerromme Jeesuksen ehdottomasta armosta ja rakkaudesta, joka nostaa syvimmästä suosta kenet tahansa.

Miellämme järjestömme kuin hengelliseksi kynnysmatoksi. Emme halua kilpailla muiden järjestöjen ja seurakuntien kanssa, vaan tuomme löytämiämme ihmisiä niiden yhteyteen ja avun luo. Pyrimme järjestämään meille elämän kolhimille myös vertaistukiryhmiä, kuin sairaalaosastoja. Hoitojakson jälkeen tarkoitus on ohjata ihminen paikallisen seurakunnan toimintaan.

Jos koet työmme merkitykselliseksi ja haluaisit olla sitä tukemassa, liity kannattajajäseneksemme osoitteessa www.yksinarmosta.fi/liity-kannattajajaseneksi/! Saat kuukausittain uutiskirjeemme ja olet mukana yhteisessä työssä!

Jaakko Pirttiaho
toiminnanjohtaja, Yksin armosta ry
blogisti, raamatunopettaja, kirjailija

Olen Jaakko Pirttiaho Jyväskylästä; puun alle jäänyt entinen poliisi sekä ja nykyinen raamattuopettaja, blogisti ja kirjailija sekä aviomies ja kahden pojan isä. Aiemmin olen ollut hengellisessä työssä sekä Evankeliumin Opintoyhdistyksessä että Suomen Raamattuopistolla ja Kansan Raamattuseuralla. Nyt työni jatkuu Yksin armosta -yhdistyksemme toiminnanjohtajana.

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.

Minua saa pyytää opettamaan Raamattua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin. 
Haastattelujani
Materiaalia seurakunnille

Iiris Pirttiaho
sihteeri, Yksin armosta ry:n hallitus

Äiti, vaimo, tytär, sisko, runoilija, rukoilija ja luonnonlapsi, joka nauttii yksinkertaisesta elämästä Jumalan ja kanssaihmisten lähellä. Jokainen ihminen on runon arvoinen.

Eija Porspakka
Korjaustilassa-verkkokoulutukset

Iloitsen erilaisista ihmisistä, tarinoista ja paikoista. Parhaimmat läksyni olen oppinut epätasaisella ja karikoissa. Syöpäsairauden, lukuisten leikkausten ja hoitojen keskellä näin elämän haurauden ja kauneuden. Ja juuri niissä vaiheissa kohtasin tärkeimmän – henkilökohtaisen pelastuksen ja armon. Elämäni timantteja ovat Jeesus, perhe ja ystävät. Olen kiitollinen, että saan työssäni auttaa ja tukea kanssamatkaajia.
Haastatteluni Radio Deillä
(23.1.2023 , haastattelu alkaa kohdasta 1:49:30)

Mika Mouhu
Kohtaamisen illat, Jyväskylä

Olen Mika Mouhu Jyväskylästä; minulla on vaimo ja kaksi kaksi aikuista lasta. Työskentelen opinto-ohjaajana ammatillisessa oppilaitoksessa nuorten parissa ja teen vapaaehtoistyötä yksinarmosta ry:ssä. Haluan välittää ihmisille omien kokemusteni kautta sitä, että olet arvokas omana itsenäsi, Jumalalle kelpaava ja rakas. Omana itsenä toisen kohtaamisen, pysähtymisen, läsnäolon, arvokkuuden kokemuksen kautta haluan olla rohkaisemassa toisia arvostamaan itseä ja tulemaan näkyviksi itsenä, Isän rakkaana lapsena.

Mia Kujala
puheenjohtaja, Yksin armosta ry:n hallitus
Nettisivujen ja some-kanaviemme päivittäminen ja tekninen toiminta

Olen ollut vuodesta 2014 Yksin armosta -työssä mukana. Olin pitkään kipuillut ja rukoillut oman paikan löytymistä Jumalan valtakunnan työssä. Tässä olen saanut löytää sen Jumalan juuri minulle valmistaman paikan, jossa saan palvella omilla vahvuuksillani, mutta myös heikkouksieni kanssa, yksin armosta.

Jarkko Posti
varapuheenjohtaja, Yksin armosta ry:n hallitus
Sopimukset ja yhteistyökumppanit sekä työnohjaus

Tutustuin Jaakkon kesällä 2022 ja olen auttanut yhdistyksen perustamiseen ja käytäntöihin liittyvissä asioissa. Pohdin ja mietin elämää ja uskoa usein syvällisesti ja iloitsen, kun ajatuksia saa jakaa ja peilata.

%d bloggaajaa tykkää tästä: