Yksin armosta ry

– hengellinen kynnysmatto

Vuosien mietinnän jälkeen olemme nyt rekisteröineet Yksin armosta -toimintamme omaksi yhdistykseksi!

Miksi? Haluamme yhä vahvemmin olla etsimässä ja auttamassa ihmisiä, jotka kokevat olevansa kristillisten yhteisöjen ulkopuolella. Kerromme Jeesuksen ehdottomasta armosta ja rakkaudesta, joka nostaa syvimmästä suosta kenet tahansa.

Toimimme sosiaalisen median kanavissa eli Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa sekä luennoimme eripuolilla Suomea.

Miellämme järjestömme kuin hengelliseksi kynnysmatoksi. Emme halua kilpailla muiden järjestöjen ja seurakuntien kanssa, vaan tuomme löytämiämme ihmisiä niiden yhteyteen ja avun luo. Pyrimme järjestämään meille elämän kolhimille myös vertaistukiryhmiä, kuin sairaalaosastoja, joiden jälkeen tarkoitus on ohjata ihminen paikallisen seurakunnan toimintaan.

Jos koet työmme merkitykselliseksi ja haluaisit olla sitä tukemassa, voit liittyä kannattajajäseneksemme täyttämällä tämän lomakkeen! Saat kuukausittain uutiskirjeemme ja olet mukana yhteisessä työssä!

Voit tukea työtämme myös lahjoituksin: Lue lisää

Jaakko Pirttiaho
toiminnanjohtaja, Yksin armosta ry
blogisti, raamatunopettaja, kirjailija

Olen Jaakko Pirttiaho Jyväskylästä; puun alle jäänyt entinen poliisi ja nykyinen raamatunopettaja, blogisti ja kirjailija sekä kahden pojan isä. Aiemmin olen ollut hengellisessä työssä Evankeliumin Opintoyhdistyksessä, Suomen Raamattuopistolla ja Kansan Raamattuseuralla. Nyt työni jatkuu Yksin armosta -yhdistyksemme toiminnanjohtajana.

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta erityisesti ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.
Haastattelujani

Minua saa pyytää opettamaan Raamattua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin. 
Seurakunnille

Eija Porspakka
Korjaustilassa-verkkokoulutukset

Iloitsen erilaisista ihmisistä, tarinoista ja paikoista. Parhaimmat läksyni olen oppinut epätasaisella ja karikoissa. Syöpäsairauden, lukuisten leikkausten ja hoitojen keskellä näin elämän haurauden ja kauneuden. Ja juuri niissä vaiheissa kohtasin tärkeimmän – henkilökohtaisen pelastuksen ja armon. Elämäni timantteja ovat Jeesus, perhe ja ystävät. Olen kiitollinen, että saan työssäni auttaa ja tukea kanssamatkaajia.
Haastatteluni Radio Deillä
(23.1.2023 , haastattelu alkaa kohdasta 1:49:30)

Mia Kujala
puheenjohtaja, Yksin armosta ry:n hallitus
ja nettisivujen ja some-kanaviemme päivittäminen sekä tekninen
ylläpito

Olen ollut vuodesta 2014 mukana Jaakon Yksin armosta -työssä. Olin pitkään kipuillut ja rukoillut oman paikan löytymistä Jumalan valtakunnan työssä. Tässä olen saanut löytää sen Jumalan juuri minulle valmistaman paikan, jossa voin palvella omilla vahvuuksillani, mutta myös heikkouksieni kanssa, yksin armosta.

Jarkko Posti
varapuheenjohtaja, Yksin armosta ry:n hallitus
ja sopimukset, yhteistyökumppanit sekä työnohjaus

Tutustuin Jaakkon kesällä 2022 ja olen auttanut yhdistyksen perustamiseen ja käytäntöihin liittyvissä asioissa. Pohdin ja mietin elämää ja uskoa usein syvällisesti ja iloitsen, kun ajatuksia saa jakaa ja peilata.

%d bloggaajaa tykkää tästä: