Kirjaesittelyt ja tilaukset

Jaakon psalmit : Jaakko Pirttiaho
Päivä, 2022, 160 sivua
27 € + postikulut

Raamatun psalmeja lukiessaan Jaakko on kokenut oivalluksia ja saanut evästä niin arkeen kuin juhlaan. Monien psalmien mollivoittoisuus vaihtuu vapautuneeksi iloksi ja kiitokseksi. Samaa on kokenut myös Jaakko, ja tässä kirjassaan hän kertoo löydöistään.

Tekstit ovat sävyltään henkilökohtaisempia kuin hänen aikaisemmissa kirjoissaan:  ”Toivon lukijoiden saavan samaa lohdutusta ja taivaan läheisyyttä, jota olen kokenut psalmeja lukiessani ja tätä kirjaa kirjoittaessani.” 

”Jaakko kuvaa rikkaalla ja koskettavalla tavalla sitä, miten syvästi Jumala itse ymmärtää tuntevaa, aitoa inhimillistä ihmistä. Lukuisissa syvissä hetkissä Jaakosta on muovautunut tulkki, jolla on erityistä herkkyyttä välittää Jumalan sanan opetusta ja ihmisen kokemusta.” 
Petri Välimäki
Pastori, Mission Europen evankelista

Katso tästä Jaakon esittelyvideo kirjasta

Jaakon psalmit syntyivät kipujen keskellä ja toivat toisen peräkkäisen finaalipaikan Vuoden kristillinen kirja -kilpailussa, Suomen viikkolehti, 24.10.2022

Kirja-arviot:

Askelmerkkejä : Jaakko Pirttiaho
Päivä, 2021, 368 sivua
29 € + postikulut

Askelmerkkejä-kirjassa Jaakko kirjoittaa avoimesti ja oivaltavasti arkisista asioista. Hän jakaa toisille lohtua, jota itse on löytänyt. Siksi hänen pohdintansa puhuttelevat ja rohkaisevat.

Päivähartauskirja on koottu teksteistä, jotka on julkaistu blogissa vuosina 2018–2020.

Kirjassa on raamatunkohta ja siihen liittyvä teksti vuoden joka päiväksi.

Kirja-arviot:

Löydä minut takaisin : Jaakko Pirttiaho
runokirja
Päivä, 2020, 96 sivua
15 € + postikulut

Pakollisen pysähtymisen kautta Jaakko löysi itsestään runoilijan. Väsynyt ja eksynyt mieli synnytti ihan uuden tavan sanoittaa ihmisyyttä, Jumalan armon kaipuuta ja sen kokemista.

Kirja-arviot:

Rakkaat raajarikot : Jaakko Pirttiaho
Päivä, 2020, 124 sivua
Hinta 24 € + postikulut
Vuoden kristillinen kirja 2021 yleisöäänestyksen voittaja

Elämä ei läheskään aina ole reilua, eikä ahdinko jakaudu tasaisesti. Mutta Jumalan sydän sykkii kiihkeimmin siellä, missä hätä on suurin.

Jaakko Pirttiaho puhuu etenkin niille, jotka elämä on rampauttanut. Hän vakuuttaa, että Vapahtajamme on mestari korjaamaan rikkinäisiä.

Kuuntele tästä Uskon askeleita -ohjelma, jossa Jaakko kertoo mm. kuinka Rakkaat raajarikot syntyi.
Radio Dei, 15.11.2021

Kirja-arviot:

Sisällysluettelo:
Kun sydän särkyy
Rikkoutuneen pillin tarina
Viimeiset tulevat ensimmäisiksi
Salattu Jumala
Aina ahtaalla?
Oletko uupunut?
Häpeästä vapauteen
Syyllisyyden puristuksessa
Taistelu syntiä vastaan
Matka kyynellaaksoon ja takaisin
Miten masentunut saa toivoa?
Jumalan odottaminen
Palavaa vettä
Tuhlaajapoika
Tarina on vielä kesken
Miten tästä eteenpäin

Juokse Jaakko juokse! : Danielle Miettinen
Karas-sana, 2020, 222 sivua
Hinta 25€ + postikulut

Jaakko Pirttiahoa ajoivat isänikävä ja hyväksynnän kaipuu. Työ poliisin erityistehtävissä vahvisti haurasta miehisyyttä. Sitten kaikki romahti.
Kuuntele tästä pieni ääninäyte kirjasta

Kirja-arviot:

Juokse Jaakko juokse-kirja on saatavissa äänikirjana Celianet.fi -palvelusta. Celian tuottamia äänikirjoja voivat käyttää vain ne henkilöt, joille tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa oppimisvaikeuden tai terveydellisten syiden takia. Palveluun saa tunnukset oman kirjaston kautta. Lisätietoja

Säröistä loistava Kirkkaus : Jaakko ja Iiris Pirttiaho
2019, 133 sivua
Hinta: 10€ + postikulut

Säröistä loistava Kirkaus -kirja on koottu ennen kaikkea niille ihmisille, jotka joutuvat painimaan oman riittämättömyytensä ja erilaisten ahdistusten kanssa.

Julkaisimme kirjan siinä toivossa, että lukija sen parissa voisi olla kohtaamassa hellää ja rakastavaa Jeesusta Kristusta. Elämä osaa särkeä lukuisilla tavoilla mutta Vapahtajamme ei jätä meitä yksin. Hän on vaikeimmissakin tilanteissa aina yhden avunpyynnön päässä. Ja elämä Hänen kanssaan on suuri seikkailu kaikkien sävyjen kera.

Lukijan palaute:
”Kysyin, onko ketään joka ymmärtäisi? Kysyin, Kuuletko sinäkään minun kipujani Jumala? Joskus Jumalan vastaus viipyy. Joskus Jumala lähettää vastauksen hyvinkin vakuuttavasti.
Sain itse kokea tällaisen vakuuttavan vastauksen lukiessani Jaakko ja Iiris Pirttiahon kirjaa: “Säröistä loistava Kirkkaus”. Huomasin kaipaavani ymmärtäjää, ja kirjaa lukiessa iloitsin, että tässä on paras sielunhoitaja jonka Jumala on minulle lähettänyt.
Jos olet uupunut ja väsynyt, ei hätää kirja on kevyt lukea. Ja mitä enemmän luet sitä kevyemmäksi itse muutut. Enkä millään kehtaisi myöntää lukevani sitä nyt jo kolmatta kertaa, tällä kertaa teineilleni iltahartautena. Yllättävää on että yleensä kukaan ei heistä kuuntele, mutta outoa että tätä jopa teinit hiljenevät kuuntelemaan.” – Riikka Heino / Recta Via –

Kirja-arvio: Kirjarikas elämäni

Armo – kadotettu aarre : Jaakko Pirttiaho
2019, 136 sivua
Hinta: 15€ + postikulut
Ei tilattavissa, painos loppu

Jumalan armoon suhtaudutaan monin eri tavoin. Monet ajattelevat, että armoa tarvitaan pääasiassa vain uskoon tuloon asti, mutta ei juuri pidemmälle. Heidän mielestään armon varassa elävät käyvät laiskoiksi, jolloin Jumalan valtakunnan työ estyy.

Armon julistusta torjutaan myös sillä perustella, että ihmiset tekevät armosta itselleen vain mukavan päänalusen, ja saavat huolettomasti näin jatkaa syntielämäänsä.

Paavali oli tunnetuin armon julistaja Jeesuksen jälkeen. Suurimmat taistelunsa hän joutui käymään niitä vastaan, joilla oli mielestään parempi evankeliumi, mutta samalla myös ehdollistettu armo.

Jeesus tuli etsimään kadonneita, hän toi armon syntisille ja jumalattomille, sinulle ja minulle.

Armon oikea käsittäminen vapauttaa meidät siihen vapauteen, joka on Jumalan tahto meihin nähden. Vain armosta elävä uskova voi tulla sellaiseksi kuin hänet on tarkoitettu.

Kirja-arvio: Kirjarikas elämäni

Lohduta vähän: Iiris Pirttiaho
runokirja
2019, 124 sivua
Hinta: 15€ + postikulut
Ei tilattavissa, painos loppu

Lohduttomuus
tarvitsee tilaa.
Se valloittaa helposti
koko mielen.
Mutta ei lohtu.
Lohtu on vaatimaton.
Sille riittää pieni ja
rikkinäinen sydän.

Kirja-arvio: Kirjarikas elämäni

Näytä ostoskori

%d bloggaajaa tykkää tästä: