Liity lähettäjäksi

Kutsumme sinua työtoveruuteemme lähettäjänä, rukoilijana ja tukijana.

Molemmilla työntekijöillämme on oma lähettäjäpiirinsä. Lähettäjänä kuljet hänen rinnalla rukoilemalla hänen puolestaan ja tukemalla häntä taloudellisesti niin usein ja vähän tai paljon kuin koet hyväksi. Vapaaehtoisesta taloudellisesta tuesta voit lukea lisää täältä. Voit myös olla mukana kertoen työstämme muille tai kutsuen uusia lähettäjiä. Kaikki on vapaaehtoista.

Lähettäjänä saat kuukausittain kuulumiskirjeen ja rukousaiheita.  Eija ja Jaakko voivat tehdä työtä vain lähettäjäpiirin rukousten ja lahjoitusten varassa.

Voit tilata lähettäjäkirjeen tällä lomakkeella.

Jaakko Pirttiaho

Olen Jaakko Pirttiaho; puun alle jäänyt entinen poliisi ja nykyinen raamatunopettaja, blogisti ja kirjailija sekä kahden pojan isä. Aiemmin olen ollut hengellisessä työssä Evankeliumin Opintoyhdistyksessä, Suomen Raamattuopistolla ja Kansan Raamattuseuralla. Nyt työni jatkuu Yksin armosta -yhdistyksemme toiminnanjohtajana.

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta erityisesti ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.

Eija Porspakka

Iloitsen erilaisista ihmisistä, tarinoista ja paikoista. Parhaimmat läksyni olen oppinut epätasaisella ja karikoissa. Syöpäsairauden, lukuisten leikkausten ja hoitojen keskellä näin elämän haurauden ja kauneuden. Ja juuri niissä vaiheissa kohtasin tärkeimmän – henkilökohtaisen pelastuksen ja armon. Elämäni timantteja ovat Jeesus, perhe ja ystävät.

Kutsuni on pysähtyä, olla vierellä ja kannustaa kohtaamiani ihmisiä juuri niissä elämän tilanteissa, joissa he ovat. Haluan rohkaista rinnalla kulkijaa näkemään itsensä ainutkertaisena, upeana kokonaisuutena (keho-sielu-henki). Työni koostuu sekä verkossa että kasvokkain tapahtuvasta opetus- ja kohtaamistyöstä; erilaisten tapahtumien, tilaisuuksien ja kurssien järjestämisestä sekä  sisällön tuottamisesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: