Verkkokurssit

Ytimessä – verkkokurssi naisille

“YTIMESSÄ” -verkkokurssi on löytöretki naiselle sydämeen, omaan sisimpään, aitoon identiteettiin ja henkilökohtaisiin lahjoihin. Kurssi koostuu 5 osiosta, jotka sisältävät elämänkaaren eri aiheita. Teemoja käsitellään verkkotapaamisissa, joita on peräti 10 kertaa.

1.      MINUN KUDELMANI – Lempeä katsaus siihen; mistä olemme tulleet, millaisin eväin matkalle lähteneet; mitkä ovat elämämme varjot ja valot 
2.      SYDÄMEN VAPAUS – Tutkistelemme syviä arvojamme sekä onnellisuutemme todellisia aiheita.
3.     ELÄMÄN VOIMA – Puramme vahingollisia uskomuksia, valerooleja ja häpeän kaapua. Lähdemme liikkeelle sisäisestä levosta ja vahvuuksista käsin.
4.     MINÄ JA MUUT  – Käsittelemme kiintymyssuhteiden vaikutusta tämän hetken vuorovaikutussuhteisiin. Punnitsemme omia rajoja, omaa aikaa sekä vuorovaikutusuhteiden merkitystä, haasteita ja mahdollisuuksia.
5.      MATKAAN UUSIN EVÄIN – Jaamme parhaimmat reseptit ja pakkaamme reppumme tuorein eväin – matkalle omannäköiseen elämään, sydämestä käsin.
Lue lisää…

Korjaustilassa -verkkokurssit kaikille

”KORJAUSTILASSA” -koulutuksessa tutkimme, kuka olen? millainen olen? miksi olen? Koulutuksen perusteina ovat Raamatun kokonainen ihmiskäsitys, rakkaus, totuus, vapaaehtoisuus, aitous ja läsnäolo.

Kursseilla nostetaan esille asioita, joista kristillisessä kentässä on vaikea puhua ja Eija ja Jaakko tuovat oman kokemuksensa & Raamatun kautta toivoa ja uskoa. Vertaistuen ja yhteisöllisyyden merkitys on suuri. Lue lisää…

%d bloggaajaa tykkää tästä: