Jaakko Pirttiaho

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta erityisesti ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.

Pidän opetuksia ja opetussarjoja Raamatun kirjoista ja henkilöistä sekä eri teemoista.
Tarjoan seurakunnille luentosarjoja mm. seuraavista aiheista:
– Evankeliumi särkyneille (1-3 opetusta)
– Pyhitys – taakka vai helpotus (1-3 opetusta)
– Elämä armon varassa
– Rakastettu on nimesi

Miellän Yksin armosta -yhdistyksemme kuin hengelliseksi kynnysmatoksi. Emme halua kilpailla muiden järjestöjen ja seurakuntien kanssa, vaan tuomme löytämiämme ihmisiä niiden yhteyteen ja avun luo.

Minua saa pyytää opettamaan Raamattua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin. Ota yhteyttä tai yksinarmostary(at)gmail.com

Esittelytekstiehdotuksia:

Jaakko Pirttiaho on puun alle jäänyt entinen poliisi ja nykyinen Yksin armosta ry:n toiminnanjohtaja, joka haluaa puhua evankeliumin ja armon sanomaa kaipaaville, erityisesti särkyneille, itseensä ja ehkä Jumalaankin pettyneille ja paikkaansa seurakunnassa etsiville. 

Jaakon opetuksen keskeinen sanoma on meitä rakastava ja etsivä Kristus, Hyvä Paimen ja Vapahtaja ja Hänen armonsa. Näistä teemoista hän kirjoittaa myös Yksin armosta -blogissaan. Blogi löytyy osoitteesta yksinarmosta.fi.

Jaakko Pirttiaho on julkaissut kuusi kirjaa, joista uusimmat ovat keväällä 2022 ilmestynyt Jaakon psalmit, vuonna 2021 ilmestynyt Askelmerkkejä -päivähartauskirja ja 2020 ilmestyneet Vuoden kristillinen kirja 2021 yleisöäänestyksen voittanut Rakkaat Raajarikot sekä runokirja Löydä minut takaisin. Keväällä 2020 ilmestynyt Danielle Miettisen “Juokse, Jaakko, juokse!” kertoo Jaakon elämäntarinan.

*****

Elämä ei aina toteudu niin kuin toivomme. Olosuhteet, valintamme tai toisten tekojen seuraukset voivat särkeä unelmamme. Särkyminen voi kuitenkin olla uuden alku.

Jaakko Pirttiaho on saanut kokea tämän kirjaimellisesti. Runsas kymmenen vuotta sitten trombin kaatama mänty murskasi nuoren perheenisän selän ja urahaaveet poliisina. Aluksi oli epävarmaa, jääkö hän edes henkiin tai käveleekö enää koskaan. Kipujen ja pitkän toipumisen keskellä hän kohtasi Jumalan armon uudella tavalla. 

Työ poliisina jäi ja uusi palvelutehtävä avautui raamatunopettajana ja julistajana.

– Haluan puhua Jumalan armosta niin, että jokainen ihminen voi omistaa sen. Tahdon kertoa Kristuksen rakkaudesta ahdistuneille, särkyneille ja häpeän kahlitsemille. Jokainen rikkinäisyytensä kanssa kamppaileva on Jumalalle sanomattoman arvokas.

Jaakko Pirttiaho pitää opetussarjoja Raamatun kirjoista sekä Raamatun henkilöistä tai eri teemoista. TV7:llä esitetty opetussarja Evankeliumi särkyneille on koskettanut monia.  

Jaakko Pirttiaho on julkaissut kuusi kirjaa ja hän kirjoittaa Yksin armosta -blogia.

Kirjat: Armo Kadotettu aarre (2006), Säröistä loistava kirkkaus (2019), Rakkaat raajarikot (2020) (Vuoden kristillinen kirja 2021 yleisöäänestyksen voittaja), Löydä minut takaisin (2020), Askelmerkkejä (2021) ja Jaakon psalmit (2022).
Danielle Miettinen “Juokse, Jaakko, juokse!” (2020).

Yksin armosta -blogi, yksinarmosta.fi

Kuvia:

%d bloggaajaa tykkää tästä: