Eija Porspakka

Näkyni on kohdata ihminen hänen lähtökohdistaan ja tarpeistaan käsin. Haluan jakaa evankeliumin ydintä, Jumalan armoa ja rakkautta.  Tahdon kertoa Kristuksen rakkaudesta kaikille – erityisesti elämän ahdistuksissa, koettelemuksissa ja taitekohdissa oleville ihmisille. Tämä näky on ollut sydämessäni vuosia ja erityisesti palvellut siinä oman toiminimen, Duurissa kautta sekä vuoden 2023 alusta Yksin armosta ry:ssä.

Pidän yksilö- ja ryhmäkursseja, koulutuksia, luentoja ja tapahtumia erilaisille asiakasryhmille: seurakunnille, yhteisöille, yrityksille, oppilaitoksille sekä ystävä-, työ-, opiskelu- ja vapaa-ajan ryhmille. Pidän luentoja ja kursseja sairauden, kriisin ja elämänmuutoksen kohdanneille ihmisille. Kaikki palvelut ovat saatavilla sekä verkossa että kasvokkain ja räätälöidään vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin. Kohtaamisissa pidän tärkeänä aitoutta, läsnäoloa ja vuorovaikutusta.

Perusteenani ovat evankeliumin elävä usko, toivo ja rakkaus. Kohtaamisissa haluan huomioida ihmisyyden kokonaisvaltaisesti sekä jakaa toivoa ja rohkaisua.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (amk) ja positiivisen psykologian asiantuntija. Minulla on laaja työkokemus sosiaali- ja terveydenhuollon kentältä. Olen hankkinut lisäkoulutusta sote-alalta ja sielunhoidosta.

Esimerkkejä kokonaisista kursseista:

  • Tuoreeksi -tukea ja virtaa yrityksiin, yhteisöihin ja oppilaitoksiin
  • Ytimessä -kurssi naisille
  • Mollista mahdollisuuteen -kurssi sairastuneille
  • Hoitava yhteys -kurssi sairastuneille ja läheisille
  • Uuden edessä -kurssi sairastuneelle ja läheiselle saattohoitoon siirryttäessä

Esimerkkejä luennoista:

  • ”Minäkö onnelliseksi?”
  • ”Kolhitusta kiitolliseksi”
  • ”Valerooleista aidoksi Jumalan lapseksi”
  • ”Vapauteen selviytymismekanismeista ja kahlitsevista uskomuksista”
  • ”Heikoille voimaa”

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus!

Ota yhteyttä tai yksinarmostary(at)gmail.com

Eija Porspakka
opetus- ja kohtaamistyö

Iloitsen erilaisista ihmisistä, tarinoista ja paikoista. Parhaimmat läksyni olen oppinut epätasaisella ja karikoissa. Syöpäsairauden, lukuisten leikkausten ja hoitojen keskellä näin elämän haurauden ja kauneuden. Ja juuri niissä vaiheissa kohtasin tärkeimmän – henkilökohtaisen pelastuksen ja armon. Elämäni timantteja ovat Jeesus, perhe ja ystävät.

Kutsuni on pysähtyä, olla vierellä ja kannustaa kohtaamiani ihmisiä juuri niissä elämän tilanteissa, joissa he ovat. Haluan rohkaista rinnalla kulkijaa näkemään itsensä ainutkertaisena, upeana kokonaisuutena (keho-sielu-henki). Työni koostuu sekä verkossa että kasvokkain tapahtuvasta opetus- ja kohtaamistyöstä; erilaisten tapahtumien, tilaisuuksien ja kurssien järjestämisestä sekä  sisällön tuottamisesta.
Eijan tarina, osa 1 ja Eijan tarina, osa 2

%d bloggaajaa tykkää tästä: