Armo – kadotettu aarre : Jaakko Pirttiaho, 2019

(2 tuotearviota)

15.00 

2019, 136 sivua
uudistettu painos

Jumalan armoon suhtaudutaan monin eri tavoin. Monet ajattelevat, että armoa tarvitaan pääasiassa vain uskoon tuloon asti, mutta ei juuri pidemmälle. Heidän mielestään armon varassa elävät käyvät laiskoiksi, jolloin Jumalan valtakunnan työ estyy.

Uusi painos tulossa!

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Armon julistusta torjutaan myös sillä perustella, että ihmiset tekevät armosta itselleen vain mukavan päänalusen, ja saavat huolettomasti näin jatkaa syntielämäänsä.

Paavali oli tunnetuin armon julistaja Jeesuksen jälkeen. Suurimmat taistelunsa hän joutui käymään niitä vastaan, joilla oli mielestään parempi evankeliumi, mutta samalla myös ehdollistettu armo.

Jeesus tuli etsimään kadonneita, hän toi armon syntisille ja jumalattomille, sinulle ja minulle.

Armon oikea käsittäminen vapauttaa meidät siihen vapauteen, joka on Jumalan tahto meihin nähden. Vain armosta elävä uskova voi tulla sellaiseksi kuin hänet on tarkoitettu.

Kirja-arvio: Kirjarikas elämäni

2 arviota tuotteelle Armo – kadotettu aarre : Jaakko Pirttiaho, 2019

 1. Tero T. J. Haapsaari

  Voi sitä iloa, jonka koin mielenmyrskyjeni keskellä, kun tänä aamuna löysin “kadotetun aarteen” alkuperäispainoksen! Käytettynä, mutta kuitenkin! Tilaukseen lähti lähes saman tien… Toivottavasti kirja täyttää suuret odotukseni… Sen perusteella, mitä olen Jaakkoa täällä kuunnellut ja hänen tekstejään lukenut, uskon kirjan olevan täysosuma minulle.

 2. Tero T. J. Haapsaari

  Sain kirjan käsiini vuosipäivänä, joita toistaiseksi lasken kuukausissa. Itse asiassa vasta ensimmäinen kokonainen kuukausi tuli täyteen. Jumalan sallimus mahdollisti myös pimeyden osallistua “juhlapäivän” viettoon. Eteeni tuli kiusaus tietenkin juuri samalta toimialalta, jota vastaan minulla oli taisteluni erityisesti juhannuksesta heinäkuun 10. päivään.

  Kuinka tärkeää on oikeanlainen käsitys Jumalasta? Entä Hänen armostaan? Sanoisin, että ovat luovuttamattomia!

  Pidin erityisesti tekstistä “… meitä kannetaan”, jossa kuvataan minun sydäntäni hyvin lähellä olevaa Hyvän Paimenen huolenpitoa lampaistaan. Myös kysymystä “Miksi Jumala ei auta?” on käsitelty, ja pidin myös siitä.

  “Vääriä keinoja” olisi todella hyödyllistä luettavaa niille kristityille, joilla on taipumusta alkaa neuvomaan synnin kanssa kamppailevia uskonveljiään. (Kuten minua!)

  Mielestäni kirja antaa armokeskeistä näkökulmaa armoon. Koska mitään muuta kirjaa ei voi edes verrata Raamattuun, niin annan kirjalle neljä tähteä. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *