Eijan & Riitan viikonlopun ex tempore- terveiset & rohkaisu rukoilemaan ja ottamaan oma leiviskä käyttöön

Rukouskalenteriin pääset www.yksinarmosta.fi/rukouskalenteri/ Siellä voit varata rukousaikaa, jolloin erikoisesti lähestyt Jumalaa kiitoksella ja siunaten. Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin rukoushetkiin, joita alamme järjestää säännöllisesti. Yksin armosta työtä pääset tukemaan yksinarmosta.fi/kannattajaksi/ Taivaan Isä siunatkoon sinua runsaasti

2 vastausta artikkeliin “Eijan & Riitan viikonlopun ex tempore- terveiset & rohkaisu rukoilemaan ja ottamaan oma leiviskä käyttöön

  1. Kuuntelin aamulla anivarhain teitä työmatkalla ja nyt saavuin virkistyneenä työmaalleni-kiitos🙏

  2. Kiitos kauniit ja ihanat siskot! Oli todellakin rohkaisevaa! Riitan sanat tulivat suoraan kohti, koska olen miettinyt samoin, että ei omat runoni ole kuten toisilla, enkä osaa samoin. Minulle on kuitenkin käynyt aivan samoin, että kynä ikäänkuin liikkuu välillä itsekseen ja saan runoista myös rukousvastauksia. Sanasi rohkaisi! Ja kuka minä olen arvostelemaan Pyhän Hengen tuotoksia. Särkyneenä on vaikeaa uskoa, Jumala voisi käyttää myös minua. Siksi Armon kahviloiden katselu on hyväksi. Mitä enemmän sitä kuuntelee, sen varmemmin minuun lyödyt kipeät ajatukset alkavat murtua ja alan uskoa, että minäkin olen arvokas.
    En voi rahallisesti teitä tukea, vaikka kovasti haluaisin, mutta olette rukouksissani. Kiitos kun jaksatte rohkaista meitä särkyneitä ja maahan painettuja ❤

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: