2 thoughts on “Eijan hajatelmia anteeksiantamuksesta

  1. Jumala vaikuttaa kovin epäreilulta. He, jotka käyttivät minua lapsena hyväkseen, koulukiusaajat, ja ne, joitten taholta olen aikuisiällä kokenut henkistä ja fyysistä väkivaltaa saavat siis puhtaat paperit ilman pienintäkään syyllisyyden pistosta sydämessä. Jumala olettaa minun olevan koko elämän ajan kynnysmatto, vailla oikeutta tulla rakastetuksi ja kunnioitetuksi. Jumalan rakkaus on sitä kovaa rakkautta, mikä särkee ja lannistaa.

  2. Juuri oikea sana täysin oikeaan hetkeen. Varmaan juuri siksi kuuntelin tätä nyt jo kolmatta kertaa. Aina vain avautuu asiaa ja lohtu ikään kuin ’virtaa’ sydämeen.

    Tämä on kuin Taivaallisen Isän joululahja ihan jokaiselle. Hänelle kiitos siitä.

    Kannattaa kuunnella, pysähtyen ja ajatuksen kanssa. Etenkin jos hiukankin tuntuu siltä että omatunto vaivaa tai että on vaikea antaa jolle kulle tai vaikka itselleen anteeksi. Itsekin sain tästä apua omaani ja muidenkin joulun odotukseen. Näin itse joulukin on siunatumpi ja onnellisempi.

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.