One thought on “Melkein riittävä evankeliumi? (3:58 min)

  1. Kiitos Jaska tästä ja muistakin hyvistä opetuksista! 🙂 Olen tainnut kuulla saman opetuksen, johon viittasit, ja muistaakseni se perustui jakeeseen “Suurempi kuin elämä on sinun armosi” (Psalmi 63:4). Pelkästään tuon yhden jakeen sisäistämiseen mennee tämä elämä ja tuskin loppuun saakka tuota sisäistän koskaan. Niin rikas on Jumalan Sana!

    Toinen kohta, jolla tuota armon riittävyyttä voisi perustella on Room 5:20 “missä synti on suureksi tullut, siinä armo on tullut ylenpalttiseksi”. Armo on siis aina ylenpalttisesti suurempi kuin minun suurimmatkin syntini ja koko syntisyyteni. Ihmeellistä, mutta niin Raamatun Sana vakuuttaa!

    Ajattelin laittaa nuo paikat jos lukioissa on joitain muitakin itseni lisäksi, jotka kaipaavat Raamatusta perustelut sille, että miksi armo riittää juuri minullekin syntiselle, ja millä perusteella se todella riittää eikä vain lähestulkoon. Kyllähän se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta kyse onkin Jumalan Sanan lupauksista – Hän itse vastaa Sanastaan. Hän avatkoon Sanaansa meille ja antakoon uskon ja luottamuksen siihen, että se on totta myös meille.

    Siunausta elämääsi! Kristuksen ylenpalttinen armo kanssamme tänäänkin.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: