9 vastausta artikkeliin “Koronakäärme ja risti

 1. Kiitos Jaakko, tää on huikean hyvä. Olen saanut sun blogeista kaikkein eniten voimaa ja lohdutusta nyt korona-viruksen aikana. Siunausta ja voimia sinulle. (Kirjauduin Facebookin viime viikolla, mutta en osaa käyttää sitä. Onneksi voin lähettää kommenttini sähköpostitse). Siunauksin kersti

 2. En osaa sanoa. Jostain syystä pätkii video, eikä lähde kunnolla pyörimään ollenkaan.

 3. Kyllä tämä video-opeus tuntuu ihan hyvältä etenkin tällaiseen aikaan, ainakin minun mielestäni.

 4. Ihana aamuhartaus ennen töihin lähtöä ja videona oikein toimiva!
  Samaa paljon miettinyt tuon koronan kannalta. Suljin facebookin väliaikaisesti, koska kyllästyin siihen että samat kauhu-uutiset jaetaan moneen kertaan joilta kukaan tässä valtavassa uutistulvssa ei muutenkaan voi välttyä. Niiden uudelleen levittäminen tuntuu kuin haluttaisiin varmistaa ettei kukaan välty yhdeltäkään painajaiselta.
  Päätin katsoa Jeesukseen ja haluan nähdä Jumalan sotajoukot mun mukanani 2.Kun.6:17

 5. Kiitos, minä pidin ja pidän. Käyn lukemassa ja katsomassa. Löysin tämän hiljakkoin. Tapasi puhua on selkeä ja rohkaiseva. Tämä on ollut hyvä jatke omalle raamattu/rukous hetkelle. Siunausta sinulle ja perheellesi! Toivottavasti jaksat jatkaa tämä on hyvää.

 6. Sepä harmi. Ehkä yhteys on ollut heikko? Kannattanee kokeilla uudelleen.

 7. Kiitos , olen onnekas kun saa kuunnella ja nähdä sitä pysyvää ja turvallista sanaa kauttasi.
  Usko kasvaa, ja haluan imuroida kaikki opetuksesi mistä niitä ikinä löydänkin.

 8. Ihana opetus tänä kaoottisena aikana; Jeesuksen veren voima on yläpuolella kaikkia valtoja ja voimia, koronaakin.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: