One thought on “Anna Jumalan olla Jumala

  1. Koen olleeni viime vuodet tuossa prosessissa jossa muita rakkauden kohteita on upotettu.Läheisriippuvuutta ja harrastuksia esimerkiksi on tuupittu valtaistuimiltaan.Moni joka on jo käynyt luopumisen koulun siltä erää loppuun asti on kertonut saaneensa niitä aiemmin liian rakkaita asioita takaisin kun Jeesus on ensin siellä missä kuuluukin olla, ykköspaikalla.
    Kannustimeksihan Jeesuksen etsintään on varmaan tarkoitettu sellaisetkin raamatun kohdat kuten “etsikää ensin Jumalan valtakuntaa niin kaikki muukin sen ohella annetaan” tai “joka on Jeesuksen tähden luopunut tietyistä asioista, saa jo tässä ajassa moninkertaisesti takaisin”
    Joskus olen ajatellut, että pitääkö joistain jopa raamatussa sallituistakin harrastuksista luopua loppuelämäksi.Tosin jos niin on niin sitten Jumala ottaa varmaan kiinnostuksenkin niitä kohtaan koko elämäksi pois, ei sitä tarvinne itsestään puristaa.
    Toisaalta sanassa on myös kohtia mitkä puoltavat materiaalisistakin asioista nauttimisen oikeutusta.Niinkuin “kaikki mitä Jumala on luonut on hyvää eikä hyljättävää kun se kiitoksella vastaanotetaan” ja “Jumala antaa runsaasti kaikkea meidän nautittavaksemme ”
    Läheisriippuvuutta ja seurankipeyttä en kaipaakaan saada takaisin, mutta harrastuksia vastaan minulla ei ole mitään vaikkei niitä kohtaan enää sellaista intohimoa olekaan kuin ennen.Jeesuksen sydämensä aisteillaan löytäneet kuitenkin puhuvat etteivät luodut asiat ole enää yhtään mitään sen jälkeen kun Kristus on kohdattu.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: