One thought on “Kevyttä vai raskasta kristinuskoa?

  1. Minulla tuo lain alaisuus on mennyt niin pitkälle, että menetän Jumalan siunauksen elämästäni jos Isä Meidän rukouksen lisäksi alan sopertaa omia rukouksiani lisäksi.Se ilmenee esim. siten etten saa yöllä nukuttua jos olen rukoillut enemmän kuin aivan vähän.Ja se taas johtaa makean ylensyöntiin kun on niin turhautunut olo kun joutuu valvomaan.Mutta kun olen ollut vaan vastaanottajana niin siunaus on ollut läsnä ja Jumalan tahdon mukaisia asioita on tapahtunut kuin itsestään.Esim. ennen ajattelin etten varmaan koskaan pääse tietyistä henkilöistä riippumisesta eroon vaikka joka päivä sitä rukoilin.Mutta sitten kun paloin loppuun suorittamisesta enkä edes jaksanut rukoilla viimein edes rukouskirjan avulla, minut vapautettiin niistä ihmisistä ihmeellisen nopeastikin.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: