3 vastausta artikkeliin “Älä pelkää särkyä! Särkymisen tie”

  1. Tänäänkin on sama sanannälkä, joka oli Jeesuksen aikana. Koskaan ei puhuta liikaa toistemme kunnioittamisesta.

    Tykkää

  2. Hei Jaakko, toivotan sinulle ja… perheellesi ’Rauhallista ja siunattua’ joulua🙏 ja pyydän mikäli kiireiltäsi ehdit, rukoilemaan puolestani, kärsin voimakkaista pääsäryistä, johon ei apteekin ’lääkkeet’ auta!.

    Tykkää

  3. Hei Jaakko, toivottavasti olet saanut levätä nämä joulupäivät ja jaksat taas jakaa lohduttavia ja viisaita ajatuksia Pyhän Hengen johtamana. Nämä perheasiat ovat välillä todella rankkoja, vaik olen jo iäkkäämpi ja lapset aikuisia (ovat poikia), niin heidän asiat painaa mieltä, vaik kuinka rukoilee ja toivoo et heillä olis hyvä olla, ovat ns väliinputoajia, niin sitä merehtii ja huolehtii. Kaikkea hyvää ja sinausta koko perheellesi. T. Kaarina

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: