Yksi ajatus artikkelista “Etsi Jumalan valtakuntaa – entä jos ei yhtään kiinnosta?”

  1. Kiitos Jaakko! Ihana, että otit esille rohkeasti nuo vaikeat asiat! Minulle armo, synti ja se, että Jumala rakastaa minua saatikaan se, että minun tulisi rakastaa Jumalaa on olleet vaikeita asioita, ymmärryksen ja tunteen tasolla en ole niitä juurikaan kokenut. Mutta totta, pikkuhiljaa, todellakin pikkuhiljaa, esim. armo on alkanut minulle aueta. Ja vaikka hyvin harvoin minulla on aito synnintunto, uskon Jumalan sanaan siitä, että olen syntinen tunteestani riippumatta ja sen vuoksi myös minun täytyy pyytää syntejäni anteeksi. Uskon myös Raamatun sanaan siitä, että Jumala rakastaa minua. T. Hilkka(’uskossa” yli 30 vuotta, uskonut Jumalaan aina)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: