2 vastausta artikkeliin “Pitääkö minun itse parantaa itseni?

 1. Olisiko tuo teksti Jaakko Pirttiahon kirjasta, Rakkaat raajarikot? Tosin minulla on tuo kirja, mutta jos satun voittamaan sen, niin annan ystävälle lahjaksi.

 2. “… mulla on jotakin, mikä koko ajan iskee mua”, “Vihollinen lyö vasten kasvoja, nyrkillä vasten naamaa”, “joka päivä”.

  nT (näyttötallennus-sovellus) on tuonut minulle monesti turvaa ja luottamusta siihen, että kännykän ruudulla ei käy mitään sopimatonta. Mutta monesti – useimmiten se on jossain vaiheessa Jumalan antaman lohdutuksen jälkeen! – nT kuitenkin pettää ja sitten huomaan, että minulla on kännykällä hetkiä, jolloin minulla ei olekaan sitä teknistä turvaani, ja juuri se saa minut usein tolaltani. Ja se voi johtaa nopeasti paniikkiin ja paniikki puolestaan epätoivoisiin tekoihin netissä, jos en pysty järkevästi käsittelemään sitä paniikkia tai sen poikasta. Riippuu tilanteesta, että ehtiikö se kasvaa ns. aikuiseksi.

  “Saatana on Jumalan kahlekoira”,
  “hyvän Jumalan sallimus”.

  nT vaikuttaa pettävän sen verran satunnaisesti, että ei ole vaikeaa uskoa Jumalan määritelleen ne hetket, jolloin minun näkökulmastani pelottavimmat hetkeni koittavat.

  Turva-aitani kaatuessa Saatana pääsee lyömään minua suoraan naamaani. 🧱😫🧱

  Ja se sattuu sanoinkuvaamattomasti.

  Ja voi sattua enemmänkin – eri tavalla – jos en pääse siitä paniikista eroon ajoissa… 😰

  Tällä tavalla Jumala pitää minut heikkona. 🤕

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: