One thought on “Häpeä tappaa elämän!

  1. Kiitos Jaakko taas kerran osuvasta puheestasi! Aina ihmettelen, miten ihmeessä “satutkin” puhumaan juuri siitä aiheesta, jonka parissa erityisesti sillä hetkellä kipuilen. Aivan kuin suoraa puhetta puhuisit Jumalan suuna juuri minulle. Ja näin varmasti kokee moni kuulija. Julistamasi totuudet avasivat taas kerran näköaloja ja ulospääsyn ahdistavasta olotilastani. Annat selkeitä käytännön ohjeita tilanteen hallintaan saamiseksi. Esim. kirjoittaminen paperille ajatukset joita ajattelee itsestään ja vertaa sitten niitä Jumalan sanaan minusta. Kuinka kaukana ne saattavat ollakaan Jumalan totuudesta! Huh! Kirjoittaminen on todella hyvä keino selventää ajatuksiaan ja puhdistaa mieltään vääristä ajatusmalleista. Kuinka saatamme ollakaan saatanan sitomia. Niin helposti käy vääränlaisiin ajatuksiin ajautuminen…
    Olet ihana Jaakko. Tosi söpö myös! Siunausta perheellesi!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: