7 vastausta artikkeliin “En halua hajota!

 1. Kiitos Jaakko.Älä jätä meitä !
  Olen löytänyt Sinut ja opetuksesi Tv 7 :ltä,arkistosta,viime syksynä.Tätä Kristus keskeistä elämää ja julistusta olen kaivannut.Se on mullistanut sisäisen maailmani!
  Tiedän mistä puhut.
  Kiitos.
  trvsin Eira 79v. uskossa 35v.

 2. Olipa kiva yllätys, että tuli uusi Armon kahvila jakso! Toivon todella, ja olen tätä myös rukoillut, ettet lopettaisi sitä mitä teet! Tuot toivoa ja armoa sinne, minne ei seurakunta halua yltää. Miten monta ihmistä on jäänyt seurakunnasta pois, koska heitä kohdellaan siellä huonosti ja tulee vaan pahaa mieltä ja oloa. Olet majakkana masentuneille, sairaille, särkyneille, suorastaan murskatuille, maahan poljetuille, langenneille, heikoille, häpeässä kulkeville, itsensä arvottomiksi tunteville ja kaikille niille, jotka ei osaa ja pysty olemaan vahvoja ja sellaisia, mitä tämä yhteiskunta ja monet seurakunnat ihannoivat. Jaakko, sinä olet majakka, joka loistaa Jeesuksen valoa. Sitä rakkautta, mikä parantaa ja antaa toivoa. Älä lopeta, koska jos teet sen, niin valo ei saavuta kaikkia edellä mainittuja. Toivon myös, että vielä jaksaisit ja pystyisit tekemään myös Vikatilassa -ohjelmaa, koska ne jaksot mitä sitä tuli ulos, eheyttivät ja hoitivat minua. Itkin kuin pikkulapsi kipeitä vanhoja asioita ja sain kokea Jeesuksen lohdutusta. Tiedän, että ihmiset voivat olla ilkeitä, olenhan koulukiusattu ja kokenut jopa hengellistä väkivaltaa (ja paljon), mutta muista aina pahan olon tullessa, miten Jeesus on sinua käyttänyt. En ole ainoa, joka on saanut sinun kauttasi lohdutusta elämäänsä. Olen oppinut tuntemaan Jeesusta ja Hänen armoaan paremmin sinun kauttasi ja saanut profetaalisia sanomia rukouksistasi. Pimeyden keskellä ollessa häpeä ja paha olo meinaavat viedä voiton, mutta älä luovuta. Olet arvokas ja vain sinä olet kykenevä siihen työhön, mihin Jeesus on sinut valinnut. Ei ole ketään toista, sillä Hän valitsi sinut. Voimia ja jaksamista jokaiseen päivääsi! Toivon kuulevani viisaita puheitasi pian lisää 🙂 Ole siunattu!

 3. Jumalan syvin tahto on nähdä syvyyksiin. Hän tulee sinne, missä ihmisen elämä on ahtaimmillaan ja päivä synkimmillään. Jumalan kaikkivaltius on sitä, että hän “nostaa köyhän tomusta, hän kohottaa kurjan loasta ja asettaa hänet ylhäisten joukkoon”.
  Jumalan syvin olemus on siinä, että hän rakastaa meitä… että hän aivan kuin keskittyy huolehtimaan niistä ihmisistä, jotka ovat kaikkein synkimmässä pimeydessä.
  Jumala kiinnostuu ja innostuu niistä, jotka kaiken itsensä koettelemisen jälkeen ovat joutuneet myöntämään elämänä epäonnistuneeksi ja vääristyneeksi…
  Vaikka sinä mokaisit elämässäsi aivan kaiken, epäonnistuisit yhä uudestaan ja uudestaan, Jumala on ja pysyy rinnallasi…
  (Eero Huovinen)

 4. Kiitos, Jaakko, ja olipa hienoa ja hoitavaa saada taas käydä Armon kahvilassa! Olen toivonutkin, että nitä saisi taas lisää. Uskallan sanoa, että meitä on paljon, jotka tarvitsemme sitä uskaltavaa itsensä likoon laittamista, joka sinulla Jumalan armosta on. Ihminen tarvitsee sekä armoa että totuutta ja pidät ne molemmat mukana. Arvostan myös julkista rehellisyyttäsi.

  Etenkin nuo mainitsemasi tekemättä jättämiset ovat joskus erittäin kipeä asia, varsinkin silloin kun on jo myöhäistä. Itsellä on tästä tuore kipeä kokemus ja juuri eilen itkin asiaa. Hyvä kun toit asian esille.

  On myös helppo katsoa toisen ihmisen vääriä tehtyjä tekoja huomaamatta, että itse jätän tekemättä ne oikeat asiat, joita toinen sentään yritti tehdä vaikka sitten sortuikin.

  Armoa tarvitsemme kaikki.

  On hienoa tietää, että sinä olet valmis jatkamaan Armonkahvioita, jos se vain on Jumalan tahto. Itse (ehkä itsekkäästi?) toivon, että näin tapahtuisi, ne ovat kuin keidas arjen keskellä. Tapahtukoon kuitenkin Hänen tahtonsa kaikessa meille kaikille.

  Iloa ja rauhaa Herrassa sinulle Jaakko.
  Siunausta myös Yksinarmosta -tiimille.

 5. Kiitos Jaakko vaikutat olevan aito itsesi ja se on varmasti Jumalan mieleen. Tuo häpeä mitä olet lapsuudessasi “oppinut “kantamaan mukanasi välillä vahvemmin ,mutta vaikuttaa onneksi siltä ,että välillä “heikommin “. Mää oon saanut olla 10 vuotta uskossa ja raittiina ja käydä eheytymis ja “riisuntumis koulua. Vaikka välillä tuntuu, etten ole edistynyt ollenkaan niin sitten tajuan, että kyllä olen . Menen nykyään kaikkiin tilanteisiin selvinpäin, allergioiden vuoksi täysin meikittä ,ilman kumppanin tukea (avio ja avoliitot nurin ),ilman työminän tuomaa turvaa(neurologisen sairauden vuoksi työkyvyttömyys eläkkeellä enkä tiiä oisko pääkään kestäny)Jumalan on “riisunut “minut entisen täydellisen hänen lapsen ihan paljaaksi. Olen joutunut/saanut turvautua hänen armoonsa rakkauteensa ja menemään eteenpäin vain sen ansiosta ilman omia ansiota ja tajuan ,että hänen kanssaan kulkiessaan olen hyväksynyt itseni ja ollut rohkeampi kuin koskaan aiemmin. Näillä mennään 🙏Muistan rukouksin ja voimia ja Siunausta 🙏

 6. Hei Jaakko! Olen kuunnellut ja lukenut opetuksiasi jo vuosia. Jumala käyttää sinua ja särkyneisyyttäsi, säröistäsi tulvii armoa ja laupeutta. Ruukun on mentävä ensin rikki, jotta valo pääsee ulos. Sinulla on suuri lahja jakaa omastasi ja siten kantaa meitä heikkoja ja uupuneita Sanan voimalla. Toivottavasti sinun opetukseksi leviävät erityisesti vankiloissa ja meidän keskellä, jotka kaipaavat häpeästä vapauteen. Herra siunatkoon sinua Jaakko ja varjelkoon sinua. Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Kaikessa mitä teet. Aamen ❤️

 7. “Jumala itse on valmistanut sinut juuri tähän, missä sinä olet.”

  💡😲

  Ei se näköjään kellonaikaa kysy, että milloin lamppu syttyy päässä, ja vaikka jo vuoden 2005 loppupuolelta asti uskossa olen ollut!

  Tajusin! Oivalsin! Ymmärsin!

  2. Kor. 5:5:n soveltaminen kaikenlaiseen hajoamiseen… myös minunkin elämässäni!

  4. jakeessa “huokailemme ahdistuneina”. Okei, se siis olikin sitä, mitä pitikin tapahtua. Luulin, että “pieleen meni”, mutta menikin ihan… oikein.

  No, olihan se jo tunnettua, että Jumalan tiet eivät mene ihmisen omaan järkeen.

  Tässä se taas nähtiin… tai siis kuultiin.

  Herran Henki, kiitos uudesta ymmärryksestä! 🙌🏻

Kommentoi tätä julkaisua

%d