2 vastausta artikkeliin “Ei tarvitse pelätä

  1. Kiitos, Jaakko. Oli taas ihana kuunnella armon kahvilaa. Luin eilen Jaakon psalmit-kirjasta luvun joka helpotti oloani murheista. Se oli Junamatka ja Jumalan odottaminen s.56. Myös Raamatun 1. Piet. 5; 6-7, auttoi. Se oli gideonien uudesta testamentista. Siinä on alku-aukeamalla Apu elämän eri tilanteisiin, ja kohdasta ‘Murehtiminen’ löytyi nämä jakeet.

  2. “Olen särkynyt saviruukku. Pala palalta murtui pois. -….Anna savelle uusi muoto, tee minusta uusi ruukku. ….Taas murtunutta käytä. Tahdon kertoa särkyneille: ei paloja heitetä pois. Kallista halpa savikin Mestarin kädessä ois.” (Kari Tikka, Saviruukku)
    Synnitön heitelköön toisia ‘kivillä’.
    Rakkaus on lahja Jumalan.
    Siunausta! Irja

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: