Eijan ensimmäinen kuulumiskirje 4.7.2023

Hei rakas ystävä!

Tiedäthän, että olet arvokas!

Tämä on ensimmäinen kuulumiskirjeeni, jonka haluan osoittaa jokaiselle – sinulle, joka tuet minua ja työtäni sekä sinulle, joka haluat kuulla minusta ja työstäni. Jatkossa kuulumiskirjeeni saat tilattua sähköpostiisi yksinarmosta.fi/liity-lahettajaksi/ . Kirjeeni tilaaminen on sinulle täysin ilmaista.

Ensimmäiseksi haluan kiittää Taivaan Isää, Jeesusta ja Pyhää Henkeä elämästä, pelastuksesta ja johdatuksesta. Kiitän, että Herrani on uskollinen ja pitkämielinen; kutsuu rakkaudellaan ja armollaan puoleensa.

Toiseksi haluan kiittää, että olet juuri sinä. Raamatussa sanotaan Luuk. 12:6–7: ”Varpusia saa kahdella kolikolla viisi, eikö niin? Silti Jumala ei unohda yhtäkään niistä. Teidän jokainen hiuskarvannekin on laskettu. Älkää siis pelätkö. Olettehan te arvokkaampia kuin kaikki varpuset.” Toivon sinun muistavan, että juuri sinä olet arvokas ja ainutkertainen yksilö.

Jumala on rakkaus!

Palasia elämäni matkan varrelta kuulet kirjeissäni, videoissani, teksteissäni sekä tapaamisissamme. Jos haluat tutustua elämäntarinaani voit katsoa jotakin aiemmin kuvatuilta videoilta. Löydät ne seuraavien YouTube-linkkien takaa:

https://www.youtube.com/watch?v=Es9_TUYAGwU ja
https://www.youtube.com/watch?v=FIfV4WI51vU&t=27s

Tein ensimmäisen ”tahdon”-ratkaisuni Jeesuksen puoleen jo lapsena. Jumala on ollut uskollinen ja äärimmäisen pitkämielinen. Syöpäsairauden ja lukuisten leikkausten aikana sain kokea todellisen Jumalan armon ja rakkauden sekä henkilökohtaisen uudestisyntymisihmeen. Tulin tuntemaan totuuden itsestäni ja omasta syntisyydestäni, mutta ennen kaikkea tulin tuntemaan kuinka Jeesuksen veri pesi pois kaikki syntini sulasta Armosta. Jeesus perustus kestää, sillä perustus ei ole kiinni voimastani, yrittämisestäni, suorittamisestani, tekemisistäni, tunteistani, suhteistani eikä mielestäni. Perustus on itse Jeesus Kristus ja Hänen täydellinen sovituksensa.

Työyhteyteen!

Vuoden 2020 lopussa kuulin monta kertaa Taivaan Isän kutsuvan minua kokonaisvaltaisempaan antautumiseen. 2021 alussa jätin sairaanhoitajan työni, luovutin Duurissa-toiminimen Isälle, päätin antaa kevään 2021 täysin Hänelle ja kävin Perheniemen opistossa ”Tartu elämään” -koulutuksen. Siitä alkoi Taivaan Isän luottamuskoulu, jossa Hän salli kohdalleni riisumiset sosiaalisista, taloudellisista ja useista hengellisistä asioista; jotta voisin luottaa yksinomaan Häneen. Inhimillisesti koin, että hyppäsin tyhjän varaan, koska minulla ei ollut tietoa, turvaa eikä suunnitelmaa talouteni suhteen. En kuitenkaan hypännyt tyhjän varaan, vaan suoraan Taivaan Isän syliin. Näiden vuosien aikana lempikohdakseni on muodostunut Jeesuksen vuorisaarnan kohta: ”Vaan etsikää ENSIN Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan, niin myös KAIKKI tämä teille annetaan.” (Matt. 6:33). Olen nähnyt ihmeen, että ruoka on tuotu pöytään ja minulle on lähetetty sentilleen tarkka rahasumma, jolla voin maksaa laskuni. Herra on pitänyt huolta kaikesta. Hän on uskollinen. Hänen sanaansa saa varata täydellä painolla. Hän ei koskaan petä.

Tutustuin Yksin armosta toimintaan Pirttiahon Jaakon Raamatun opetuksien kautta reilu vuosi sitten. Koin syvästi, että Jaakko puhui ääneen aivan kuin omaa kutsuani. Jaakon puheesta heijastui Jumalan armo ja rakkaus. Liityin Yksin armosta ry:n jäseneksi melko pian sen perustamisen jälkeen ja yhteistyöhön tämän vuoden alussa RadioDein Vikatilassa -ohjelmassa ja Yksin armosta Korjaustilassa -verkkokursseilla. Kevään aikana aloin julkaista videoille hajanaisia ajatuksia eli ns. hajatelmia, joita voit seurata soittolistalla: www.youtube.com/playlist?list=PLZfxc0Jy_HaFkdteuO6hLeZtBrhhQ40t8

Talven ja kevään aikana kutsuani on koeteltu monin tavoin. Joitakin kertoja olen avoimesti ja rehellisesti itkenyt Isälleni: ”Nyt riittää. En halua. En jaksa. Jätän rukkaset tähän.” Mutta joka kerta kun olen hiljentynyt rukouksessa, olen kuullut sydämessäni äänen: ”Pysy rohkeasti siinä, mihin olen sinua valmistanut ja johdattanut.” Isän turvallinen ääni ja paimensauva on johdattanut läpi kivikoiden ja jyrkänteiden – läpi pimeän. Ja kun en ole jaksanut, Hän on ottanut syliin ja kantanut.

Entä nyt?

Herra on sanassaan luvannut antaa tulevaisuuden ja toivon. Hän on luvannut, että voimme kulkea edeltä valmistetuissa askelissa hyviä töitä varten. Askeleet ja hyvät teot ovat siis Hänen. Miten sitten voisin oivaltaa Herran johdatuksen ja Hänen työnsä? Opetellessani kuuntelemaan, minun täytyy hiljentää muut äänet. Egon, lihan ja paholaisen ajatukset pyrkivät lietsomaan epäuskoa, toivottomuutta, omavoimaisuutta, rakkaudettomuutta, itsekkyyttä, rauhattomuutta, pelkoa ja katkeruutta. Jotta voisin kuulla Herran äänen, minun on opittava erottamaan Hänen äänensä kaikista muista äänistä. Jumala on Rakkaus, Armo ja täydellinen Totuus. Emme voi salata mitään Häneltä. Hiljentyessä olen pyytänyt, että Herra saa valaista ja puhdistaa sydämeni, ajatukseni ja mieleni. Joh.14:27 Jeesus sanoo: ”Rauhan minä jätän teille; Minun rauhani – sen minä annan teille. En minä anna teille, niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.”

Sinulle!

Olisi hienoa tuntea teistä jokainen henkilökohtaisesti. Saatat olla esirukoilija, kannattaja, tukija, seuraaja tai muuten kiinnostunut kuulemaan uutisiani. Olen kiitollinen, että saamme olla yhteydessä toisiimme. Kun meillä on sama Isä, kutsuja ja lähettäjä; kuulumme samaan perheväkeen. Tähän perheväkeen on jokainen kutsuttu ja tervetullut Jeesuksen sovituksen ja ylösnousemisen kautta. Jeesus sanoi jäähyväispuheessaan: ”Minä annan teille uuden käskyn: rakastakaa toisianne! Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toistanne. Kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos te rakastatte toisianne.” Joh. 13:34–35. Yhteys tarkoittaa rakastavaa läsnäoloa fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti. Ja mikä parasta – rukous on aivan kuin silta, jolla voimme saada yhteyden Kristukseen ja toisiimme. Jeesus itse rukoilee jatkuvasti puolestamme ja välittää rukouksemme suoraan Taivaan Isän sydämelle.

Haluan erityisesti kiittää sinua, joka rukoilet puolestani ja Jumalan valtakunnan työn puolesta. Se on ensiarvoisen tärkeää. Emme voi edes käsittää, mitä kaikkea rukouksessa tapahtuu. Välillä saamme nähdä rukousvastaukset konkreettisesti, välillä rukousvastaukset tapahtuvat meidän inhimillisiltä silmiltämme näkymättömissä. Joskus rukousvastaus voikin olla erikoinen tilanne tai koettelemus, joka kasvattaa meidän hengellistä ulottuvuuttamme. Silloin kun emme jaksa tai osaa rukoilla, meillä on ihana lupaus: ”Henki auttaa meidän heikkouttamme. Sillä me emme tiedä, mitä meidän pitää rukoileman, niin kuin rukoilla tulisi. Mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla. Mutta sydänten tutkija tietää, mikä Hengen mieli on, sillä Henki rukoilee Jumalan tahdon mukaan pyhien edestä. Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.” (Room. 8: 26–28).

Kiitän sydämestäni jokaista tukijaa ja lahjoittajaa. Tukenne ja lahjoituksenne mahdollistavat, että saan ruoan ja vaatteet ja katon pään päälle. Te mahdollistatte, että voin ajaa pienellä punaisella Renault Twingolla evankeliumin asialla. Haluaisin piirtää teidän silmiinne näkymän, jossa pienen, punaisen ”puolukan” (lempinimi autolleni) pyörät pyörivät ja ME KAIKKI OLEMME SAMASSA KYYDISSÄ – IHANALLA EVANKELIUMIN ASIALLA. Ja kun puhun netissä tai kasvokkain erilaisissa tilanteissa, tiedän etten ole yksin: Kutsujani on paikalla ja te rukouksin mukana. Siunaan ja kannan Isän eteen jokaista tukijaani ja Isä on luvannut siunata jokaista. Saamme kaikki olla ”Isällä töissä”. Jokaiselle on annettu oma talentti tai talentteja käyttöä varten. Ollaan uskollisia, ei kätketä leiviskäämme, vaan laitetaan se käyttöön.

Tulevaa emme tiedä. Taivaan Isä on laskenut sydämelleni rukous- ja kohtaamistyön. Järjestämme ”Iloon!”-Raamattulomaleirin Säynämön leirikeskuksessa 21.-23.7., johon toivotan jokaisen tervetulleeksi. Tarkoituksena on järjestää yhteisiä rukoustapaamisia verkossa ja elokuussa aloitamme syksyn ensimmäiset verkkokurssit, jos Herra suo. Työmme on täysin Herran varassa ja perustuu tukijoiden, lahjoittajien ja lähettäjien apuun. Jos haluat lähteä tukemaan työtä, pääset tekemään sen yksinarmosta.fi/lahjoita/ .

Loppuun haluan rukoilla kaksi tärkeää rukousta, ensimmäiseksi Jeesuksen opettama ”Isä meidän” -rukous ja toiseksi ”Herran siunaus”:

Isä meidän, joka olet taivaissa!
Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa.
Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme
ja anna meille meidän velkamme anteeksi,
niin kuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme.
Äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta,
Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti.
Aamen.

Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua.
Herra kirkastakoon kasvonsa sinulle
ja olkoon sinulle armollinen.
Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi
ja antakoon sinulle rauhan.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
Aamen.

Sinua siunaten & Lämmöllä Eija

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: