One thought on “Viikon ajatus: vko 43

  1. Johannes 16:33 tuli tästä mieleeni. Ahdistus – todellakin! Ja valitettavasti meidän täytyy elää tässä maailmassa… 😰 – Saatana selvästikään ei jätä Herran omia rauhaan; vastapuoli yrittää jatkuvasti kampittaa kristittyjä. Kun ei tällä kertaa saanut minua mielen-kriisiin, niin päätti kokeilla “vanhanaikaista”, eli järkyttää silmäni. Siellä, missä en sitä osannut odottaa. Jo toinen kerta sitten kesän kurimuksen, kun näin paljasta pintaa kristillisen YouTube-kanavan kommenteissa!

    Ei se selvästikään ole aina miehen oma valinta, että sellaista sontaa tulee silmille, vaikka lakihenkiset (naispuoliset) kristityt eri mieltä kanssani todennäköisesti ovatkin. Tärkeintä tällaisissa tilanteissa on/olisi muistaa se, että Jumala ei meitä syytä. Ei minuakaan! – 1. Joh. 3:19-20. Saatana se syyttäjä on (Sak. 3:1). Kanssakristitty, kummalla puolella olet?

    Onnistui kuitenkin aiheuttamaan levottomuutta, eikä mielen-kriisikään kaukana ollut sen jälkeen. Jotenkuten tästä eteenpäin… koen tarvitsevani tähänkin Jumalan armon parantavan kosketuksen; nähdä Hänen kädenjälkensä. “Tässä kaikessa” – tänäänkin.

Kommentoi tätä julkaisua

%d