5 vastausta artikkeliin “Ihana ja vahva Paimen!

 1. Puuttukaa ongelmiin, joissa nuoret joutuvat vartija- ja poliisiväkivallan uhreiksi. Väkivalta on aina kokijalleen järkyttävä trauma, mikä kumuloituu väkivaltana. Ongelman ydin on se, että virkavalta saa oikeutetusti epäillä ketä tahansa ja mistä tahansa uhrin kiinniottoa ja väkivallan käyttöä ei tarvitse perustella muuten kuin sanomalla; “olet vastustanut virkavaltaa jne”

  Itse olen menettänyt uskoni Hyvään Jumalaan, en lue enää tarinoita Hänen Rakkautensa Kaikkivoipaisuudesta. Teitäkin pyydän tarttumaan työhön, jonka avulla nuorisomme uskoa hyvyyteen ja tulevaisuuteen rakennetaan! Eli tehkää hyviä tekoja maahanmuuttajille ja syrjäytyneille.

 2. Tuhannet kiitokset Jaakko. Näiden sanojen kautta Herra kattoi meille todellisen juhlapöydän! Rukoilen samoin sinun kanssasi ja Herran omien sanojen tähden että jokainen meistä rohkenisi syödä ja juoda ja että Hänen Rakkautensa saisi meidät täyttää aivan piripintaan.

 3. Kiitos lohdutuksen sanoista. Tuntuu, että Jumala ei kuule rukouksiani. Psalmien voiman avulla voin yrittää löytää tien ulos ahdingostani.

 4. Kiitos Jaakko. Jumalan ihmeellinen hyvyys minuakin,pässinpäätä kohtaan ,on uskomaton !Mä aina takerrun sarvistani puskiin,mutta Hän ,
  Jeesus,minut lempeästi irroittelee… Siunaten EM

 5. Nimetön 31/10/2023, sinä kirjoitit, että
  > olen menettänyt uskoni Hyvään Jumalaan

  etkä
  > lue enää tarinoita Hänen Rakkautensa Kaikkivoipaisuudesta. Teitäkin pyydän tarttumaan työhön,

  ikään kuin se, mitä me teemme, olisi toimiva ratkaisu! Ei! Minä saan jatkuvasti todisteita Hänen hyvyydestään ja omasta kyvyttömyydestäni selvitä edes arjessa ilman Häntä! Sen jälkeen, kun minä viimeksi täällä sivustolla kommentoin, olen rämpinyt älypuhelimellani useaan otteeseen – kaksikin on minulle ihan liikaa! Eikä ole ollut oman seurakunnan väkeä tukena arjessa, vaan minun on pitänyt jäädä odottamaan, että Herra itse minulle tien tekee. Uskoni on kyllä ollut koetuksella! Ja luottamus jopa Jaakon sydämen asenteeseen!

  Katsoin tämän videon eilen ja sillä oli hoitava vaikutus. 😌

  Miksi minä sitten yhä epäilen Hänen hyvyyttään, kun tulee vaikeita aikoja? Koska olen ihminen. Meidän tulee altistaa itsemme sille, että etsimme Jumalaa ja Hänen armoaan!

  Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin teille annetaan lisäksi myös kaikki tämä. (Matteus 6:33, RKK)

  Joskus voimme joutua odottamaan Häntä todella kauan – kokemusta on! – mutta on se lopulta sen arvoista! 🙏🏻

  “Jaksa pitää toivosta kiinni.”
  – kiitos näistä sanoista, Jaakko!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: