3 vastausta artikkeliin “Kuiva oksa puhkeaa kukkaan!

 1. Johanneksen 15. luvun alkua Jaakolta oli “kuoleman kuukauteen” sopiva opetus Viinipuusta ja sen oksista! 🤓

  “Jumalan riisuva työ.” Voi olla pitkiäkin kuivia kausia… 🏜🥵 … kuinka vaikeaa on luottaa… esim. Jobin elämä… ilman Jeesusta en ole mitään. Hän määrittelee kristillisen elämämme, emme me! Helppo luottaa Häneen hyvinä aikoina, mutta… 😓 ankarat ajat… 🌊😰 … Johannes 15:5 niin totta… Room. 8:28 ♥️ … uskossa kuuleminen!!!

  Jatkathan, Jaakko, näitä Armonkahviloita niin useasti kuin vain voit!!! 🙏🏻

 2. Lämmin kiitos, Jaakko!

  Vaikka aihe oli tuttu monista opetuksista, sain ‘elävää ravintoa’ ja myös uuden, yllättävän näkökulman liittyen yksittäiseen Raamatun kohtaan. Se tuli tarpeeseen ja kohti. Kannatti jälleen kerran kuunnella koko video!

  Kohdassa 10:10 viittaat Jeremian kirjan kohtaan. Vinkiksi jos joku haluaa sen katsoa: Jer. 17:13 (Raamattu Kansalle -käännös): ”Jotka lähtevät luotani pois, ne kirjoitetaan tomuun, sillä he ovat hylänneet Herran, elävän veden lähteen.” Kiitos Jaakko kun nytkin muistutit meitä siitä, että Jeesus nimenomaan kutsuu meitä tuolle lähteelle: “Tulkaa minun luokseni!”

  Siunausta ja voimia työhösi!

Kommentoi tätä julkaisua

%d