5 vastausta artikkeliin “Anna Jumalan puolustaa sinua

 1. Valitsin yöunet, joten kuulette minusta vasta nyt.

  Palautetta näistä Jaakon videoista yleisesti:

  On jo pidemmän aikaa häirinnyt se, kun Jaakko tervehtii ihmisiä etunimeltä. Ovatko nämä ensiesitykset somessa vai miten tämä homma toimii? Tulee syrjitty olo, kun itse en ole somessa… (Toisaalta se fiilis tulee siitäkin, kun päivästä toiseen joudun yhä vain odottamaan sitä hänen yhteydenottoaan, joka minulle luvattiin.)

  Jos meidän seurakunta jotakin tekee varmasti paremmin, niin se on tämä: Live-suoratoisto-lähetykset YouTubessa.

  (Mutta jos te näette some-työn tärkeämpänä…)

  Joka tapauksessa Jaakon videot on viime aikoina monesti julkaistu YouTubessa ihan liian myöhään. Tarkoitan vuorokaudenaikaa. Eilenkin kävi niin.

  Haluaisin kommentoida Jaakon sanomisia tuoreeltaan, mutta myöhäinen videoiden julkaisuaika pakottaa minut valitsemaan joko älypuhelimen tai yöunet.

  Jos valitsen älyttömän puhelimeni, niin se voi tarkoittaa sitä, että joudun maksamaan siitä kovaa hintaa tiedätte-kyllä-millä-tavalla…

  Jos valitsen yöunet, niin saanpahan sentään nukuttua – ehkä, jos mikään muu ei liikaa paina mieltäni – mutta siinä tapauksessa voi jäädä Jaakko ilman kommenttiani.

  Niin taisi käydä nytkin. En enää saa puettua sanoiksi sitä, mitä minulla eilen oli mielessäni. Toisaalta ei se myöhään illallakaan välttämättä olisi onnistunut… Ja olisihan se tärkein muutenkin mahdollisesti hukkunut valitusvirteni alle… No, ehkä tärkeintä on, että sain sen sydämelleni. Ja siellä sen tiedän – mutta kuinka kauan?

  Kirjoitetussa muodossa olevan muistaisi paremmin.

  No, onneksemme tämä tapaus Mooses on Raamatussa juuri siinä muodossa. Joten miksi siis valitan?

  Peräänkuulutan järkevämpiä julkaisuajankohtia näille videoille. 🙏🏻

  Siinähän se.

  Sanan sisältö silti se tärkein. (Onhan? 🙏🏻)

  Mutta meikäläisen muistiinpanot eivät voi olla muille siunaukseksi, jos en saa niitä kirjoitettuun muotoon.

  Sattuneesta syystä ne jäi taas tekemättä.

 2. Hei Tero, pahoittelut myöhäisestä julkaisuajankohdasta. Jaakko pitää nämä kaikki opetukset ensin Facebookin livessä, sillä suurin osa seuraajistamme (n. 8500) on siellä ja siellä ne aikoinaan aloitimme. Myös Facessa on nyt ollut myöhäisempi lähetysaika. Liven jälkeen pyrimme julkaisemaan ne YouTubeen mahdollisimman pian. Koska osa toivoo aiempia aikoja ja osa myöhempiä, niin valitettavasti aika taitaa aina olla osalle huono. Mutta toivoisimme, että jokainen voisi kuunnella nauhoitteen sitten itselleen sopivaan aikaan.

 3. Näin arvelinkin olevan. Numerot sanelevat toimintatavat.

  Valitettavasti tähän tilanteeseen(i) eivät pahoittelut taida auttaa…

 4. Kiitos Jaakko opetuksestasi “Anna Jumalan puolustaa sinua”. Kiitos Sinusta !

 5. Kiitos!

  Väkevää saarnaa, suoraan kohti. Totuuden ja rakkauden ykseys tuli itse opetuksessakin todeksi.
  Ja kiitos arkeni rytmille ja osin epärytmillekin armollisesta 24/7 ‘aukioloajastanne’! Koen sekä lohdullisena että rohkaisevana sen, että toimintanne ei ole liian hiottua vaan ‘ihmisenkokoista’ ja myös arjenmakuista. Asiat todella tulevat ihmiseltä ihmiselle ja Jumalalta itse saa puhua meille.
  Koen, että tämä mitä teette on aidosti kohtaavaa työtä. Jumala työtänne johtakoon ja siunatkoon!

Kommentoi tätä julkaisua

%d