Jokainen pala on tärkeä

Haluaisitko auttaa Yksin armosta -työtämme? Tule mukaan tukiryhmäämme ja saat kerran kuussa kirjeen, jossa kerromme sekä meidän omia että työn kuulumisia!

Yksin armosta -työn tavoitteena on opettaa raamatullista evankeliumia niin, että yksikään ei jäisi armon ulkopuolelle. Haluamme kohdistaa sanomamme juuri niille ihmisille, jotka kipuilevat elämänsä kanssa ja kokevat jäävänsä yksin. Toivomme ja rukoilemme Hyvän Paimenen hellän äänen kuuluvan riittämättömyyden, syyllisyyden ja häpeän kanssa taisteleville kristityille.

Teemme työtä sekä blogin välityksellä että pitämällä raamattuluentoja eri puolilla Suomea. Minua saa pyytää puhumaan eri tilaisuuksiin!

Tukiryhmässä mukana oleminen tarkoittaa työyhteyttä kanssamme. Tarvitsemme rukoustukea, koska ilman Jumalan apua emme jaksa kaikkia kohtaamiamme vastustuksia. Rukoilemme myös tukijoittemme puolesta.

Työmme toimii tukiryhmän vapaaehtoisten lahjoitusten varassa. Vaikka rahasta puhuminen on vaikeaa, totuus on se, että ilman tukiryhmää tätä työtä ei tehdä. Kuukausittaisessa kirjeessä on maksutiedot, jolla työtä voi tukea sen mukaan kuin kulloinkin haluaa ja pystyy. Pienikin lahjoitus auttaa työtämme.

Miten voit liittyä tukiryhmäämme? Voit ottaa minuun yhteyttä tai täyttää oheisesta linkistä löytyvän lomakkeen. Tietosi menevät Kansan Raamattuseuralle ja niitä ei anneta muualle tai käytetä väärin.

Jaska
raamattukouluttaja
Kansan Raamattuseura
jaakko.pirttiaho@sana.fi

Tekijä: Jaakko Pirttiaho

kouluttaja, Kansan Raamattuseura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s