Matteus, luku 5 Vuorisaarna

One thought on “Matteus, luku 5 Vuorisaarna

  1. Hei!

    Kuuntelen näin jälkikäteen raamattuopetuksiasi ja tänään oli vuorisaarnaopetuksen vuoro. Kiitos, tämä selkeytti ymmärrystäni siitä, mistä vuorisaarnassa on kyse. Laki, armo ja evankeliumi kaikki tavallaan kirkastuivat. Mielestäni osasit hyvin tuoda esille niiden keskinäistä suhdetta. Tämä puhutteli aidosti ja oikeasti selvensi asioita.

    Ajattelen, että tämä voisi olla hyvä video esim. ihmiselle jota ahdistaa ajatus (Jumalan) laista tai joka miettii mihin sitä enää tarvitaan. Tai sille joka ihmettelee miksi Jeesus sanoo asioita vuorisaarnassa osin niin jyrkästi.

    Jaakko sinusta näkyy aidosti se, miten arvostat itse Kristuksen täytettyä työtä. Se on varmasti se tärkein asia. Mutta tärkeää on sekin, että opetus avaa aidosti asioita kuulijalle – kiitos! 🙂

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: