Miksi elämässämme on niin paljon kipua ja epäonnistumisen kokemusta?

Ehkä siksi, ettei Jeesus halua pysyä elämämme suhteen taka-alalla tai siistissä karsinassa?

Ehkä haluamme tutustua Häneen enemmän, kun uimme niin syvissä vesissä, ettemme itse jaksa pysyä pinnalla. Ehkä silloin olemme valmiita huutamaan Häntä avuksemme ainoana pelastajana. Oma tahto, voimat ja kyvyt ovat osoittautuneet riittämättömiksi.

Joitakin meitä elämä tuntuu runtelevan käsittämättömän kovaa. Sellaiset ihmiset joutuvat yhä uudestaan luopumaan heille rakkaista asioista ja monesti myös ihmisistä. Siinä kärsimyksen koulussa Jeesus tulee ihmiselle rakkaaksi; Hän osoittautuu kaiken toivon ja luottamuksen arvoiseksi.

Jumala lahjoittaa meille suurimpia aarteitaan kärsimyksen kautta. Löydämme Jeesuksen syvän ja ehdottoman rakkauden silloin, kun emme itse enää jaksa.

Kommentoi tätä julkaisua

%d