2 vastausta artikkeliin “Uudelleen avioituminen

 1. Hyvin valaisevaa raamatun selitystä.
  Olen aina ollut sitä mieltä, että raamatun henkilöt ovat olleet jotenkin jo niin synnittömiä ja siksi Jumalan valittuja. Se on kuitenkin päinvastoin, Hän valitsi aidon ihmisen, syntisen.

 2. Oikein sanoit että mitä kaikkea juonittelua oli Daavidin hovissa, mutta siinä sanoit loogisesti väärin kun ensin puhuit niistä kaikista asioista, ja sit vasta Daavidin synnistä, vaikka asia on selkeästi Raamatussa, että ensin oli Daavidin synti, ja sitten synnin seurauksena nämä kaikki tragediaa Daavidin hovissa, eli vaikka Daavid sai synnin anteeksi, niin silti synnillä oli seuraukset. 2Sam12:11.
  Jaa oikein totuuden sanaa 2 Tim 2:15.
  Mielestäni asioiden esittäminen väärässä järjestyksessä, ikäänkuin ne tragediat olisivat olleet ennen Daavidin lankeemusta, antaa väärän kuvan ihmisille, ja niille jotka ovat huonossa suhteessa, niin tämä puhe antaa rohkeutta erota, sen sijaan että laittaisivat suhteensa kuntoon.
  Eli, Jumala antoi Daavidille anteeksi, mutta synnillä oli seuraukset, Daavid joutui pakenemaan omaa poikaansa, lapset vainos toisiaan, poika raiskasi siskonsa, yks poika makasi kaikkien nähden Daavidin vaimojen kanssa, eka lapsi Batseban kanssa kuoli sen jälkeen kun Daavid jo oli tehnyt parannuksen, parannuksen teon jälkeisestä lapsesta vasta tuli kuningas.
  Monet rohkaistuvat ajattelemaan että minäkin voin erota ja ottaa uuden ja Jumala siunaa, koska Daavidin sai anteeksi, mutta synnillä on aina seuraukset.
  Terv Kustaa Wiertola 0500252266

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: