Yksi ajatus artikkelista “Pelastuksen ehdot! Miten pysyn pelastettuna?”

  1. Kiitos paljon tästä videosta. Olen useasti miettinyt olenko oikeasti pelastunut ja tämä kysymys on ahdistanut minua suuresti viimeaikoina, koska en näe omassa elämässäni sellaista hedelmää että minua voisi sanoa Jeesuksen seuraajaksi, olen yrittäyt karttaa syntiä ja huonoja asioita ja tehdä hyvää, rukoilla ja lukea raamattua, mutta silti minulla on pieni epäilys. Näen itseni pelkästään syntisenä ja kurjana, epäonnistuneena, tuntuu useasti vaikealta uskoa armolliseen Jumalaan. Toivon sydämenipohjasta että tämän videon sanoma olisi totta. Paljon siunausta tälle työlle!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: