2 vastausta artikkeliin “En selviä ilman Sinua!

  1. Eräs piispa kirjoitti: “Jumala kiinnostuu ja innostuu niistä, jotka kaiken itsensä koettelemisen jälkeen ovat joutuneet myöntämään elämänsä epäonnistuneeksi ja vääristyneeksi. Jumalan kaikkivaltiuden perimmäinen olemus on rakkaus: hän aivan kuin keskittyy huolehtimaan niistä ihmisistä, jotka ovat kaikkein syvimmässä pimeydessä. Hän “nostaa köyhän tomusta, hän korottaa kurjan loasta ja asettaa hänet ylhäisten joukkoon.”

    Jaksaisipa uskoa näin niinä pimeimpinä päivinä.

  2. Toisaalla sama piispa kirjoittaa: “Aidoimmillaan ja vaikeimmillaan kristityn elämä on rehellisyyden ja armon välistä kamppailua… Jos pidät Kristusta elämäsi arvokkaimpana asiana, jos siis haluat viime kädessä turvata häneen, sinun elämäsi ei mene hukkaan, on se sitten kuinka raskasta, surullista ja epäonnistunutta tahansa. Kristus antaa satakertaisesti, siis ylivertaisesti enemmän armoaan. Vaikka omatuntosi ja sielusi todistuksen mukaan olet jonon viimeinen, Kristus nostaa armollaan sinut ensimmäiseksi.” – Aika lohdullista!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: