2 vastausta artikkeliin “Apua, en osaa ihmissuhteita?!

  1. Kiitos Jaakko veli ❤️ Kyllä se on minulla ainakin koko elämän mittainen koulu.. Perillä ollaan onnelisia ja rakastettuja sekä rakastavia. Rukoukseni on usein: “Herra siunaa ajatukseni, tunteeni ja kätteni työt” . Amen ❣️ 🙏🏼 Katson tuon videon huomenna uudelleen, kun ei oikein onnistunut enää. Kaikki laitteet reistailevat näillä helteillä. Vielä on 21°C..
    Nyt toivotan siunattua ja rauhaisaa yötä enkelten varjelusta ❤️ 🙏🏼 😇
    P. s. Tuli mieleen vielä, että todella vaikean ja rakkaudettoman ym lapsuuden kokeneena olen selvinnyt joten kuten antamalla anteeksi isälleni. Hän oli viimeiset vuotensa paljon sairaaloissa. Paljon tehtiin hoitovirheitä.. Kerran veljeni, joka asui Tampereella ja Isämme oli siellä koomassa ollut viikon Tayk:ssa, että jos haluan nähdä. Siinä sitten silittelin hänen poskiaan ja tavallaan puhdistuin kaikista taakoista ja peloista häntä kohtaan. Säälin häntä. Mutta kyllä hän siitäkin vielä heräsi. Sitkeä sissi. Sodassa 5v 17—2 2 vuotiaana. Siunaan muistoaan nyt.

  2. Kiitos Jaakko veli ❤️ Kyllä se on minulla ainakin koko elämän mittainen koulu.. Perillä ollaan onnelisia ja rakastettuja sekä rakastavia. Rukoukseni on usein: “Herra siunaa ajatukseni, tunteeni ja kätteni työt” . Amen ❣️ 🙏🏼 Katson tuon videon huomenna uudelleen, kun ei oikein onnistunut enää. Kaikki laitteet reistailevat näillä helteillä. Vielä on 21°C..
    Nyt toivotan siunattua ja rauhaisaa yötä enkelten varjelusta ❤️ 🙏🏼 😇
    P. s. Tuli mieleen vielä, että todella vaikean ja rakkaudettoman ym lapsuuden kokeneena olen selvinnyt joten kuten antamalla anteeksi isälleni. Hän oli viimeiset vuotensa paljon sairaaloissa. Paljon tehtiin hoitovirheitä.. Kerran veljeni, joka asui Tampereella ja Isämme oli siellä koomassa ollut viikon Tayk:ssa, että jos haluan nähdä. Siinä sitten silittelin hänen poskiaan ja tavallaan puhdistuin kaikista taakoista ja peloista häntä kohtaan. Säälin häntä. Mutta kyllä hän siitäkin vielä heräsi. Kuoli sitten 75 v iässä, kun lääkäri laittoi vahingossa ruokintaletkun keuhkoihin ja sinne meni ravintoliuos, keuhkokuumeita seurasi.. Sitkeä sissi. Sodassa 5v 17—2 2 vuotiaana. Siunaan muistoaan nyt.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: