Ole levossa trombin keskellä!

Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli. Monta on vanhurskaalla kärsimystä, mutta Herra vapahtaa hänet niistä kaikista. Ps. 34:19-20

Julkaissut Jaakko Pirttiaho

kouluttaja, Kansan Raamattuseura

2 vastausta artikkeliin “Ole levossa trombin keskellä!

  1. Kiitos, Jaakko!!!! Jälleen täsmäasiaa rakkaudella ja lempeydellä Isän sydämeltä, ja tälläkin kertaa tuli hoitava itku. Löydettyäni Armonkahvilan ja kuunneltuani muutaman videon olen alkanut odottavin mielin käydä tarkistamassa joko on uusi video tullut. Ajatus ikäänkuin some-seurakuntayhteydestä on tosi lohdullinen ja vahvistava nyt kun ei ole enää/vielä säännöllistä seurakuntayhteyttä . Se olisi tärkeä, mutta asia on vielä prosessissa. Koen, että olet vahvasti Jumalan käytössä. Ja koska sinulla on nöyrä asenne, Jumala varmasti voi ja haluaa käyttää sinua. Tämäkin video todisti siitä ja vauhditti juuri sopivasti kasvun prosessia. Ole siunattu, ole rohkaistu, Jumala käyttää sinua kauniilla tavalla.

  2. Kyllä tuli niin oikeaan aikaan tämä kirjoitus/videosi tämän maailmantuskaisen kahvikissan kannalta.
    Eli osu ja uppos. Kiitos taas <3

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: