Älä pelkää

“Jos kulket vetten halki, minä olen sinun kanssasi, jos virtojen poikki, me eivät tempaa sinua mukaansa. Jos kuljet tulen läpi, et kärvenny eikä liekki polta sinua” (Jes. 43: 2).

Jos elämäsi on kuin astumista yhä syvempään ahdistuksen mereen, älä pelkää – Minä olen sinun kanssasi.

Jos joudut kokemaan liian voimakkaiden virtojen tempaisevan sinut takaisin päiviin, jotka tiedät jo ohittaneesi, älä pelkää – en päästä sinua.

Jos joudut kärsimyksen kuumaan ahjoon, älä pelkää – Minä suojaan sinua. Jos perkeleen liekki nuolee haavojasi, älä pelkää – ei se sinua vahingoita.

Älä pelkää luonnonvoimia, älä itseäsi, älä voimia maan päällä tai alla, olenhan Minä kaikkea sitä suurempi.

Älä pelkää, sillä sinä olet Minun.

2 vastausta artikkeliin “Älä pelkää

 1. Kiitos Jaakko näistä sanoista! Ja kaikista muistakin sanoista.
  Kiitos Jeesus.
  Voimia myös teidän arkeenne.(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡

 2. Koskettava kuva… ⛵️😥

  > takaisin päiviin, jotka tiedät jo ohittaneesi, älä pelkää

  Nämä sanat ikään kuin puhuivat minulle…

  Olisin voinut välttää monta tämän päivän ahdistusta sillä, jos sittenkin olisimme menneet tänään seurakunnan tilaisuuteen… niin kuin oli suunnitelmani eilen illalla… mutta kuten on niin tunnettua, ei jälkiviisastelu mitään auta, vaan ennemminkin se aiheuttaa lisää pahaa mieltä… 😞

  Joka tapauksessa jos tästä jotakin kantapään kautta piti oppia, niin kyllä se on se, että Hepr. 10:25 on Raamatussa todella hyvästä syystä!

  Vaikka mielestäni merkittävä virhe tuli tehtyä, niin ei sitä tarvitse jäädä suremaan… ennenkin on Herra pystynyt korjaamaan jopa isompiakin virheitäni… Keneen sinä siis luotat, ihminen?

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: