4 vastausta artikkeliin “En kestä enää!!

 1. Kiitos Jaakko! ❤️
  Nappijuttu minullekin!
  Vaikka tiedän, et Jeesus rakastaa, jossain kumman pohjalukemissa olen. Kiitos kun rukoilit! Kiitos kun jaoit! 🙏🏻🙋🏻‍♀️

 2. Kiitos…❣️ NAPAKYMPPI mulle tänäänkin….🙏 AMEN ja AMEN…Täällä mäkin olen jälleen kasvavien kipujen kourissa, eikä keho ja mieli meinaa jaksaa taittaa sitä KIVUN ja lyöntien määrä jolla sitä on rääkätty…kipu yltää luihin asti, joten juurihoito menossa…mutta täysin ymmärtyksessä LEVOSSA ja LUOTTAMUKSESSA, että JEESUS tekee työtään minussa…saattakseen meidät VAPAIKSI…HÄNELLÄ ON TUO YLÖSNOUSEMUSVOIMA..💯🙏 …Huudetaan vaan täysillä HÄNEN puoleensa ja ANNETTAAN tämä koko mahdottomuus SINNE yhä uudestaan…😰🙏 🤗

 3. Olen kuin Lasarus haudassa: “Millä mä ton kiven siirrän pois?”, “Mä oon täysin sidottu siteisiin.”

  “Mä en voi tehdä sitä viimeistä askelta.”

  Vihollinen on erityisesti eilisestä alkaen leikkinyt peloillani ja ahdistuksella, ja onnistuipa jopa saamaan minut uudestaan tolaltani, paniikkiin.

  Mutta Jumala!
  “… mun elämän myrskyihin”,
  “kun pahin painajainen menossa…”

  “… ehkä kännykällä näät jonkun jutun.”

  Joo, näin! Näin tämän videon! 😅

  Tartuin otsikkoon kuin pelastusveneen köyteen.

  Eikä se pettänyt! ⚓️

  Tämä video oli taas niitä Jaakon armon-helmiä, joissa oli Jumalan itsensä puhetta suoraan minun tilanteeseeni.

  Kiitos, ja jatka näitä videoita, Jaakko!

  Me tarvitsemme niitä.

  Minä tarvitsen niitä.

Kommentoi tätä julkaisua

%d