Yksin armosta ry – hengellinen kynnysmatto!

Hei rakkaat kuulijat, lukijat, seuraajamme ja työmme tukijat!

Vuosien mietinnän jälkeen olemme nyt rekisteröineet Yksin armosta -toimintamme omaksi yhdistykseksi!

Miksi? Haluamme yhä vahvemmin olla etsimässä ja auttamassa ihmisiä, jotka kokevat olevansa kristillisten yhteisöjen ulkopuolella. Toimimme sosiaalisen median kanavissa eli Facebookissa, Instagramissa, ja esimerkiksi Youtubessa ja luennoimme eripuolilla Suomea. Kerromme Jeesuksen ehdottomasta armosta ja rakkaudesta, joka nostaa syvimmästä suosta kenet tahansa.

Miellän järjestömme kuin hengelliseksi kynnysmatoksi. Emme halua kilpailla muiden järjestöjen ja seurakuntien kanssa, vaan tuomme löytämiämme ihmisiä niiden yhteyteen ja avun luo. Pyrimme järjestämään meille elämän kolhimille myös vertaistukiryhmiä, kuin sairaalaosastoja. Hoitojakson jälkeen tarkoitus on ohjata ihminen paikallisen seurakunnan toimintaan.

Siirtyminen omaan yhdistykseen on ollut meille iso ja pelottavakin asia, mutta koemme työmme niin tärkeäksi, että haluamme jatkaa tätä itsenäisinä toimijoina. Toivomme, että voimme yhä enemmän keskittyä jakamaan evankeliumia ja hakemaan etsivää yhteyttä tarvitseville ihmisille.

Toimintamme jatkuu siis entisellään ja ehkä keskittyy vielä enemmän sosiaalisen median kanaviin. Olemme saaneet valtavasti kannustavaa palautetta esimerkiksi live-videoistamme, ja niihin haluamme jatkossa panostaa. Ne ovat olleet tavoittamassa niitä ihmisiä, jotka eivät vielä ole uskaltaneet astua seurakuntiin.

Nyt pyydämme teiltä apua! Jos koet työmme merkitykselliseksi ja haluaisit olla sitä tukemassa, liity kannattajajäseneksemme osoitteessa www.yksinarmosta.fi/liity-kannattajajaseneksi/! Saat kuukausittain uutiskirjeemme ja olet mukana yhteisessä työssä!

Avun pyytäminen tuntuu vaikealta ja nololta, mutta työmme voi jatkua vain sitä tukevien ihmisten voimalla. Ja tietysti Jumalan siunaamana. Esimerkiksi live-videot eivät tuota meille tuloja ja siksi uskaltaudumme kysymään teidän ystäviemme taloudellista ja rukoustukea. Tärkeintä on kuitenkin jokaisen oma työnäky ja halu tehdä ja antaa omastaan! Älä missään nimessä ota tästä painetta! 🙂

Varsinainen rahankeräyslupa on vireillä ja kerromme siitä sitten kun asia on selvillä!

Tehdään yhdessä jotain uutta ja tärkeää! 🙂

Jaska

3 vastausta artikkeliin “Yksin armosta ry – hengellinen kynnysmatto!

  1. Kiitos tiedottamisesta ja Jumalan siunausta työllenne jatkossakin Jaakko, Iiris ja muu tiimi!

    Tämänkaltaista työtä aivan ilmiselvästi tarvitaan. On paljon ihmisiä, jotka eivät kykene lähtemään kodistaan seurakuntaan tai monenlaisista muista syistä jäävät tai ovat itse jättäytyneet seurakuntien ulkopuolelle – ja jotka kuitenkin etsivät ja kaipaavat kipeästi elävää seurakuntayhteyttä. Minä olen yksi heistä ja olen saanut sanomattoman paljon Yksin armosta – videoista ja blogikirjoituksistanne.

    Isän Jumalan rauhaa ja Herramme Jeesuksen Kristuksen antamaa todellista vapautta
    teille ja työnäyllenne! “Ole vain luja ja aivan rohkea.” (1 Joos. 1:7; KR-38)

  2. Mahtavaa että tällaista järjestetään! Jeesus jätti 99 lammasta etsiäkseen yhden kadonneen ja toi hänet takaisin. Seurakuntayhteisöt ovat monella tapaa rikki ja kadottaneet sen alkuperäisen uskovien todellisen yhteyden ja keskinäisen rakkauden, mikä on kuitenkin juuri se asia, josta maailmakin tunnistaa Jeesuksen seuraajat. Jumala on osoittanut, että juuri nämä kadonneet ja poisjääneer ovat kaikista eniten Hänen sydämellään. Miettikää, jos uskovat todella rakastaisivat toisiaan totuudessa, miten se vaikuttaisi ja jopa muuttaisi ympäröivän maailman. Siunausta kaikille ja erityisen paljon teille jotka olette uskossa ilman kaipaamaanne uskovien yhteyttä. Jumala antakoon teille kaiken mitä tarvitsette ja kohdatkoon teitä suurella rakkaudellaan!

  3. Toivoin, että keskiviikon raamatunopetus Johanneksen evankeliumista olisi jatkunut. Sana aukeni uudella tavalla erityisesti Jeesuksen rakkaudesta ja armosta.Siunausta uusiin tehtäviin radiodeissä ja verkossa.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: