Vikatilassa Jaakko Pirttiaho – Mistä on kyse?

Vikatilassa Jaakko Pirttiaho on suorapuheinen, mutta sielua hoitava ohjelmasarja. Siinä keskustellaan armollisesti aiheista, joista ei ole helppo puhua.

– Tämä ohjelma tulee iskemään kuulijaansa kuin sähköisku. Joskus haluat tukkia korvasi ja toisinaan jäät janoamaan lisää. Tätä joko vihataan tai rakastetaan. Sellainen on oikea evankeliumi olemukseltaan, Pirttiaho summaa.

Vikatilassa maanantaisin klo 21.40 Radio Deillä, uusintana lauantaisin klo 18.03 sekä Dei Plussalla. Alkaen 6.2.2023.

Tiistaisin klo 12 ohjelman Jälkilöylyt livelähetyksenä Yksin armosta Facebook-sivulla. Jälkeenpäin katsottavissa näiltä meidän nettisivuiltamme sekä YouTubesta. Jälkilöylyissä Jaakko mm. vastaa kuulijoiden kysymyksiin ja palautteeseen. Alkaen 7.2.2023.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: