5 thoughts on “Miten ulos ahdingosta?

  1. Kiitos ohjelmasta, sain vahvistuksen kahteen kysymykseen joita olen kysellyt Herralta. -Hän valmistaa sen ja Hän vahvistaa sen, Hän on Herra. Amen

  2. Kiitos Jaakko! Taas lohdullinen näkökulma ihmisen arkeen, jossa oma toiminta usein karahtaa kiville.

    Vastauksena kysymykseesi: Itse kyllä ilahtuisin, jos Armonkahvila jatkuisi. Jään aina odottamaan seuraavaa kertaa ja harmittaisi, jos Armonkahvila ’sulkisi ovensa’. Se on ollut siunaukseksi arjessani ja tullut hyvällä tavalla osaksi sitä. Olen myös kokenut kristittyjen (etä-)yhteyttä. Ja kuitenkin: Jumala johtakoon suunnitelmanne ja työnne hyvän tahtonsa mukaisesti siten kuin Hän haluaa.

    Kun kesällä (ymmärrettävästi!) oli taukoa, etsin vanhempia ’kahviloita’ (kiitos niistäkin!). Erityisesti Markuksen evankeliumin videosarjasi oli tähän kesään mahtava löytö! Olin aiemmin epäillyt sen olevan liian iso kokonaisuus itselleni. Eipä ollut, vaan tosi innostava, hädin tuskin maltoin jättää videoiden katsomista kesken! 🙂 Tein muistiinpanoja ja innostuin tutkimaan asioita vielä lisääkin. Tästä rohkaistuneena aion käydä läpi toisenkin evankeliumi-sarjasi. Kiitos näistäkin!!!

  3. Kiitoss Jaakko!
    Toivon kuulevani Sinua edelleen.

  4. Jatketaan,kiitos Jaakko ja Armon kahvila🥰

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.