Herra missä on hyvyytesi?

“… käänny puoleeni suuren laupeutesi tähden” (Ps. 69:17)

Herra, Sinä tiedät minun vaikeuteni ja kaikki ne haasteet, jotka repivät minun sieluani kappaleiksi.

Sinä tiedät kaikki omat heiveröiset yritykseni pitää itseni pinnalla, ettei upottava lieju imaisisi minua kokonaan.

Sinä tiedät mielettömyyteni ja hulluuteni. Tiedät, miten yhä uudelleen jään laumastasi ja itken loukkaantuneena suurten kivien takana.

Jeesus, olen kadotettu ilman Sinua. Olen eksyksissä ja suunnaton ilman Sinua. Vajoan synteihini ja ylitsepääsemättömiin ongelmiini ilman elämää suurempaa laupeuttasi.

Herra Jeesus Kristus, armahda minua. En sitä ansaitse, mutta vetoan sinun omaan Sanaasi.

Sinä et voi olla hiljaa. Sinä asut pyhyydessäsi ja siellä missä on yksi katkennut ihminen. Sinä et syytä etkä ohjeista kaukaa. Sinä tulet luokseni, Sinä nostat minut harteillesi ja annat pelastuksen.

Minä turvaan Sinuun, Herra. Sinä olet ainoa toivoni. Ohjaa minut upottavasta liejusta lujalle kalliolle. Ole mielettömyyttäni suurempi, vapauta minut suuren uskollisuutesi tähden.

Herra, olen katkennut. Mutta minä turvaan sinun järkkymättömään armoosi. Kaikkivaltias, luo minuun elämää, luo Sinun elämääsi, jotta voisin rakastaa niitä, jotka Sinua kaipaavat.

3 vastausta artikkeliin “Herra missä on hyvyytesi?

 1. Sinulla Jaakko on vahva rukouksen henki, sanoitat asioita niille, joilla ei ole sanoja vain huokauksia. Kiitos mitä jaoit tänään. Koen sinut rinnalla kulkijaksi, joka et todellakaan ylhäältäpäin ohjaile, vaan asetut rinnalle, omine kipuinesi, joista toinenkin voi saada rohkaisua. Siunaten. Mirja

 2. ”Synnin vanhurskauden ja tuomion”
  ”Niin minä siis tämmöisenäni palvelen”
  Jatkuvaa taistelua kelpaanko ja miten se voi olla mahdollista. Kuitenkin luottamus uhrin käsittämättömän suuresta käsittämättömyydestä minun hyväksi, meidän ja koko maailman edestä.. silloin jokin liikahtaa sisälläin ja uskon ja luotan, mutta paineen alla.. kun en muutukaan paremmaksi, vaan piikki lihassa ikään kuin vahvistuisi. Paljon ja enemmän saan armoon tarttua, turvautuen siihen mitä ei voi nähdä ja toivossa riippua kiinni.
  ”Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi”

  Kiitos Jaakko & Co

 3. Tämä voima kirjoitus minulle,luen sen usein aamuisin kyynelten kera.
  Ritva

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: