One thought on “Kuka hoitaa kipuni?

  1. Tällä kertaa Jaakon video osui silmiini 19 minuuttia sen julkaisusta! Ennätysten kirjaani tuli siis uusi päivitys.

    Videon katsomisen jälkeen älyttömällä älypuhelimellani odotti se turhankin tuttu ahdistuksen aiheuttajani, mutta onnekseni olin antanut vuoron vaimolleni, jota ei sama piru kiusaa. Saatoin siis mennä nukkumaan kohtuullisen hyvillä mielin…

    Toki on senkin jälkeen haasteita ollut – myös kännykällä – mutta ne ovat olleet siedettävämpiä. Hiukan hirvittää etukäteen ajatella tulevaa, mutta niin kauan, kun meillä on Jumalan armoa Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa julistavia jaakkoja, niin kauan on myös teitä takaisin Herran iloon!

    Jatkathan siis, Jaakko, jatkathan…

    T. Tero “T. J.” Haapsaari

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: