2 vastausta artikkeliin “Kun olet pohjalla eikä toivoa näy?

  1. Kiitos Jaakko,Kristuksessa täydellinen !
    Muistetaan,mitä Paavali sanoi:”täyttykää Hengellä,niin ette lihan himoa täytä”Jeesus asuu Sinussa,joten ole kiltti itsellesi! Anna Hänen rakastaa sua,ota vastaan ! Anna palaa,Jaakko !Herramme tekee uutta,tiet korpeen ,virrat erämaahan ! Älä muistele eilistä.
    Jeesuksen rakkaudella,Eira

  2. Täytyy minunkin yrittää olla kiltti itselleni… Kärsin aina tiettyjen syntieni jälkeen kauheista synnintunnontuskista… niin pahoista, että en pidä itseäni enää Jumalan rakkauden arvoisena ja olen valmis näkemään koko elämäni täysin merkityksettömänä… mutta Herra tekee jatkuvasti uutta; uusia teitä ties minne… yritetään muistaa tuo Jesaja 43:18-19 ja myös Valitusvirret 3:22-23! Herra meitä kaikkia armahtakoon! Ja vielä myös 1. Joh. 2:1-2 ja 1. Joh. 1:9! 📖🙏🏻🤕

Kommentoi tätä julkaisua

%d